Pannenkoekenhuis Koeckers opent zijn deuren vanaf 1 juni. Lees meer over alle voorwaarden...

Agenda

Vaderdag 2020

Vaderdag 2020

Wil jij je vader verrassen met een heerlijke pannenkoek bij Koeckers? Dat kan!
Reserveer een tafeltje via onze website. Alle vaders zullen verrast worden met een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen.

Vaderdag 2020 is een speciale dag bij Pannenkoekenhuis Koeckers. Ook bij deze bijzondere dag moeten wij ons aan de regels van het RIVM houden. Wij plaatsen alleen gezinnen aan 1 tafel.
Wij kunnen helaas maar voor 30 personen binnen reserveren per tijdsblok.

IMG 79366

Koeckers Spaarkaart

Koeckers Spaarkaart

Helaas kunnen de volle kaarten nu niet ingeleverd worden bij Koeckers, maar we hebben hierop iets bedacht. De kaarten kunnen vanaf 2 september 2020 t/m 18 december 2020 ingeleverd worden. Verder gelden dezelfde actievoorwaarden als op de spaarkaart.

  • Alleen geldig op door de weekse dagen.
  • Niet op zaterdag of zondag in te leveren
  • Tweede hoofdgerecht gratis
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, kinderfeestjes en arrangementen

DSC 0077

Magische goochel optredens bij Koeckers

Magische goochel optredens bij Koeckers

Alex Buijk is een goochelaar in hart en nieren. Met meer dan tien jaar ervaring op het podium en met ruim 120 optredens per jaar wordt het direct duidelijk dat we met een professionele goochelaar te maken hebben. Het grootste talent van Alex is waarschijnlijk niet eens het assortiment aan verbluffende trucs. Het is zijn mensenkennis en feilloos inzicht om het publiek te bespelen wat de acts van goochelaar Alex Buijk zo interessant maakt. Van een klein publiek tot een grote zaal, van kinderen tot senioren, deze goochelaar zal alles en iedereen inpakken …. en soms zelfs letterlijk!

Tijdens het tafelgoochelen zal Alex Buijk de gasten bewonderen met humor en magie en dat alles terwijl ze er met hun neus boven op zitten. De magie gebeurt werkelijk in hun eigen handen. Het is goochelen op de vierkante cm. Gasten beleven altijd een magisch moment met Alex Buijk in de buurt.

Benieuwd?
Kom dan langs op één van de volgende dagen en wie weet komt Alex Buijk bij jou aan tafel zijn magische goochel kunsten vertonen.

Data:
Zondag 1 maart
Zondag 5 april (datum vervalt ivm cornonavirus)
Zondag 3 mei (datum vervalt ivm cornonavirus)
Zondag 7 juni (datum vervalt ivm regels 1,5 meter afstand)
Zondag 6 september
Zondag 4 oktober
Zondag 1 november

Tijdstip aanwezig tussen 17:00 uur en 19:00 uur