Pannenkoekenhuis Koeckers is sinds 1 juni geopend. Lees meer over alle voorwaarden...

Agenda

Koeckers Spaarkaart

Koeckers Spaarkaart

Helaas kunnen de volle kaarten nu niet ingeleverd worden bij Koeckers, maar we hebben hierop iets bedacht. De kaarten kunnen vanaf 1 september 2020 t/m 31 maart 2021 ingeleverd worden. Verder gelden dezelfde actievoorwaarden als op de spaarkaart.

  • Alleen geldig op dagen door de week.
  • Niet op zaterdag of zondag in te leveren
  • Tweede hoofdgerecht gratis
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, kinderfeestjes en arrangementen

DSC 0077

Nieuw! Scan uw QR-code bij Koeckers

Nieuw! Scan uw QR-code bij Koeckers

We hebben een nieuwtje bij Koeckers. Vanaf heden kunt u uw eigen bestellingen doorgeven door middel van een QR-code die bij u op tafel staat. Scan de code met uw telefoon en u ziet de menukaart verschijnen. U kunt uw bestelling doen en daarna krijgt u van een van onze medewerkers uw consumpties. Makkelijk, toch?

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om uw bestelling door te geven aan een van onze medewerkers.

Magische goochel optredens bij Koeckers

Magische goochel optredens bij Koeckers

Alex Buijk is een goochelaar in hart en nieren. Met meer dan tien jaar ervaring op het podium en met ruim 120 optredens per jaar wordt het direct duidelijk dat we met een professionele goochelaar te maken hebben. Het grootste talent van Alex is waarschijnlijk niet eens het assortiment aan verbluffende trucs. Het is zijn mensenkennis en feilloos inzicht om het publiek te bespelen wat de acts van goochelaar Alex Buijk zo interessant maakt. Van een klein publiek tot een grote zaal, van kinderen tot senioren, deze goochelaar zal alles en iedereen inpakken …. en soms zelfs letterlijk!

Tijdens het tafelgoochelen zal Alex Buijk de gasten bewonderen met humor en magie en dat alles terwijl ze er met hun neus boven op zitten. De magie gebeurt werkelijk in hun eigen handen. Het is goochelen op de vierkante cm. Gasten beleven altijd een magisch moment met Alex Buijk in de buurt.

Benieuwd?
Kom dan langs op één van de volgende dagen en wie weet komt Alex Buijk bij jou aan tafel zijn magische goochel kunsten vertonen.

Data:
Zondag 1 maart
Zondag 5 april (datum vervalt ivm cornonavirus)
Zondag 3 mei (datum vervalt ivm cornonavirus)
Zondag 7 juni (datum vervalt ivm regels 1,5 meter afstand)
Zondag 6 september (datum vervalt ivm regels 1,5 meter afstand)
Zondag 4 oktober
Zondag 1 november

Tijdstip aanwezig tussen 17:00 uur en 19:00 uur