• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Binnen- en buitenspeeltuin in Brabant

Bezoek onze binnen- en buitenspeeltuin in Den Hout of Zundert, beide in Brabant, met het hele gezin en geniet van een dag vol plezier. De kinderen spelen samen in de leukste binnen- en buitenspeeltuin van Brabant, terwijl jij op het terras of in het sfeervolle restaurant geniet van een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom bij Pannenkoekenhuis Koeckers.

Een binnen- en buitenspeeltuin in Brabant vol avontuur

Onze restaurants in Brabant beschikken over een binnen- en buitenspeeltuin. De binnenspeeltuin in Den Hout is te bereiken via een tunnel in het restaurant. Hier spelen de kinderen in een funhouse, bekijken ze films in de bioscoop en genieten ze van educatieve spellen en lachspiegels. In Zundert is de speelhut te bereiken via een lange gang. Ook hier vind je educatieve spellen en een bioscoop! De buitenspeeltuin is leuk op een zonnige dag. Terwijl jij geniet op ons prachtige terras in de natuur, spelen de kinderen op een aangelegen speeltuin inclusief glijbaan, schommels, trampolines en klimrekken. Kom bij ons langs en geniet van een dag vol plezier voor het hele gezin.

Kom bij ons langs

Wil je graag genieten van een gezellige dag met het complete gezin? Kom dan langs bij onze binnen- en buitenspeeltuin in Brabant. Heb je nog vragen over de mogelijkheden met betrekking tot eten of buitenspelen? Bel dan naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl voor ons restaurant in Zundert. Bel naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl om buiten te komen spelen bij onze vestiging in Den Hout.