• ✔ Ruime parkeermogelijkheid
  • ✔ Ruim restaurant en terras
  • ✔ Grote en diverse speelweide

Binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Samen met de kinderen geniet je optimaal bij onze binnenspeeltuin in Noord-Brabant. Jij geniet in alle rust in ons restaurant, terwijl de kinderen voor of na het eten van een zoete of hartige pannenkoek de leukste avonturen beleven in onze binnenspeeltuin in Den Hout of Zundert, in Noord-Brabant.

Kies voor de binnenspeeltuin bij ons in Noord-Brabant

De binnenspeeltuin bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout (Noord-Brabant) is verstopt in een grot, die de kinderen bereiken via een glijbaan in het restaurant. De kinderen bekijken hier een film in de bioscoop, trainen de lachspieren in de lachspiegels of klimmen door ons funhouse. In Zundert spelen de kinderen in een speelhut. Via een lange gang komen ze in de speelhut terecht, waar ze spelen met grote legoblokken, een speelhuisje, een bioscoop en diverse wandspellen. Schijnt de zon? Dan neem je plaats op ons prachtige buitenterras in een mooi natuurgebied en de kinderen leven zich uit in de buitenspeeltuin. Geniet samen met je gezin van een geslaagd uitje bij ons kindvriendelijke restaurant met leuke speelhoek.

Bezoek ons restaurant

Wil je graag eens de buiten- en binnenspeeltuin bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Noord-Brabant bezoeken? Reserveer dan bij ons restaurant in Zundert door te bellen naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Kom je liever naar onze vestiging in Den Hout? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl. Eenvoudig en snel online reserveren in Den Hout is ook mogelijk, dus doe dit ook gerust.