• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Beleef het bij de binnenspeeltuin van Noord-Brabant! Eten bij Pannenkoekenhuis Koeckers is één groot avontuur in deze binnen-en buitenspeeltuin van Brabant. Na het eten van een overheerlijke zoete of hartige pannenkoek kunnen kinderen zich uitleven in de binnen-en buitenspeeltuin bij ons in Den Hout, Brabant. De binnenspeeltuin zit verstopt in een grot die te bereiken is via een glijbaan in het restaurant. Kinderen kunnen hun favoriete film in de bioscoop bekijken, de lachspieren trainen bij de lachspiegels of zich uitleven in het klim-funhouse in deze avontuurlijke binnen-en buitenspeeltuin in Brabant.

Kies voor de binnenspeeltuin of buitenspeeltuin bij ons in Noord-Brabant

Pannenkoekenhuis Koeckers is gevestigd in Den Hout wat in een mooi natuurgebied ligt. Kinderen kunnen zich niet alleen vermaken in de binnenspeeltuin, maar kunnen ze zich ook in de buitenspeeltuin uitleven op de springheuvel, trampolines, klimrekken, waterspeelcombinaties, glijbanen en nog veel meer. De Vrachelse heide vraagt om ontdekt te worden. Dit kan met de fiets, met de step of wandelend gedaan worden en is tevens een leuk gezinsuitje. Door middel van diverse uitgestippelde routes die wij voor u klaar hebben liggen, kan er een mooi beeld gevormd worden van de prachtige heide.

Ontdek uw talenten tijdens Koeckersgolf

Naast onze binnen-en buitenspeeltuin in Brabant hebben wij ook nog Koeckersgolf. Deze golfbaan bestaat uit 18 holes en is een unieke uitdaging voor jong en oud. Koeckersgolf hoeft niet van tevoren gereserveerd te worden. U kunt zich gewoon bij het golfhuisje of aan de receptie melden. Bent u met meer dan 15 personen? Bekijk dan eens onze groepsarrangementen. Kom snel een kijkje nemen bij de binnen- en buitenspeeltuin van Pannenkoekenhuis Koeckers in Brabant! Reserveer direct een tafel en geniet van overheerlijke pannenkoeken. Heeft u vragen over deze binnenspeeltuin in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162-455036.