Schatzoekers feestje

Schatzoekers feestje

Ben jij een slimme schatzoeker? Dit feestje is een spannende puzzeltocht naar de schat van een oude struikroversbende.

Lees meer

Golffeestje

Golffeestje

Zoek jij een feestje met uitdaging? Speel dan Koeckersgolf (adventure-golf).

Lees meer

Bakkersfeestje

Bakkersfeestje

Zou je wel eens in de keuken willen staan bij Koeckers? Dat kan! Creƫer en bak de mooiste en lekkerste koekjes samen met een echte Pannenkoekenbakker.

Lees meer

Themafeestje

Themafeestje

Je wilt een feestje geven maar wat trek je aan? Zin in een verkleedfeestje? Kies zelf je eigen thema!

Ridders en Prinsessen, Dino's en Unicorns of Super Hero's.

Lees meer

Stepfeestje

Stepfeestje

Voor kinderen vanaf 9 jaar hebben we een leuke ontdekkingstocht per step of duo-step.

Lees meer

Een kinderfeestje nabij Breda

Wilt u graag een leuk en gezellig kinderfeestje organiseren in de buurt van Breda en Oosterhout? Bezoek dan Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout of Zundert. De kinderen genieten optimaal van een leuke activiteit waardoor de dag gegarandeerd een succes wordt. Een kinderfeestje organiseren bij onze restaurants niet ver van Oosterhout en Breda is zeer zeker aan te raden, aangezien u zich hiermee aardig wat werk en zorgen bespaart. Bekijk nu de verschillende mogelijkheden en maak uw keuze!

De verschillende mogelijkheden wanneer u een kinderfeestje organiseert nabij Breda of Oosterhout

U heeft uiteenlopende mogelijkheden om een kinderfeestje te organiseren bij ons in Den Hout of Zundert, niet ver van Breda en Oosterhout. Deze verschillende feestjes hebben ieder een uniek thema, waardoor uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes zich optimaal vermaken. U kiest bijvoorbeeld voor een schatzoekersfeestje voor echte speurneuzen. Het is ook mogelijk om koekjes te bakken onder begeleiding van een échte pannenkoekenbakker. De kinderen kunnen hier echt hun creativiteit in kwijt. Het is daarnaast ook mogelijk om te gaan midgetgolfen bij ons. De mogelijkheden voor een actief kinderfeestje zijn eindeloos.

Plan uw feestje direct

Bent u geïnteresseerd in een van onze kinderfeestjes voor groepen? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Zundert door te bellen naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Wilt u liever een kinderfeestje organiseren in onze vestiging in Den Hout, niet ver van Oosterhout en Breda? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl. Het is ook mogelijk om online te reserveren.