Laat je betoveren

Geniet van al het moois bij Koeckers

Agenda

Agenda

Check onze agenda voor Koeckers activiteiten en of acties

Lees meer

Koeckers Cadeaubonnen

Koeckers Cadeaubonnen

Wil jij iemand verrassen met een Koeckers Cadeaubon?

Lees meer

Koeckers Spaarkaart

Koeckers Spaarkaart

Kom jij een gratis tweede gerecht sparen bij Koeckers?

Lees meer

Welkom bij Pannenkoekenhuis Koeckers Den Hout

Pannenkoekenhuis Koeckers heeft als missie om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken van Den Hout en omstreken en de gasten jong en oud daarnaast nog een unieke beleving te geven. Naast verschillende themaruimtes en een terras biedt Pannenkoekenhuis Koeckers voor de kinderen binnen een mooie speelgrot en buiten fantastische grote speeltuin. Ook voor volwassenen is er een mogelijkheid om een outdoor activiteit te reserveren.
Heb je een kinderfeestje te geven of wil je samen met je team of bedrijf een gezellig feest of groepsuitje organiseren, bel ons voor alle mogelijkheden.
Wij staan garant voor: kwaliteit, service, gastvrijheid, gezelligheid, het ervaren van een unieke beleving, een speelparadijs voor kinderen en de leukste outdoor activiteiten voor volwassenen.

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwsbrief? Meld je aan en klik hier

Restaurant

Het restaurant heeft zes kamers met elk een eigen thema. Bij mooi weer kunt u ook op het gezellige Koeckersterras zitten. De kids kunnen zich heerlijk uitleven. Vanuit het restaurant gaat een glijbaan z├│ de speelgrot in. Daar is een klimgrot en een heuse bioscoop! Buiten is een ruime speeltuin met trampolines, schommels, een reuze-glijbaan, waterspeelpomp en nog veel meer. Achterop de placemat staat een leuke speurtocht door het restaurant en de speeltuin.
Koningskamer

Koningskamer

De Koningskamer van koning Quercus is vooraan in het restaurant. De bar is gebouwd in een kasteel.
Koeckersbos

Koeckersbos

Koeckersbos ligt vooraan in het restaurant. Je waant je in een echt bos met bomen.
Quercushof

Quercushof

Quercushof, een hofje bij de ingang van de speelgrot. Centraal gelegen in het restaurant.
Heksenkeuken

Heksenkeuken

De Heksenkeuken van Eucalyptus. Met allerlei keukengerei aan de wand en een heks aan het plafond.
Botenhuys

Botenhuys

Het Botenhuys is achter in het restaurant. Alle hens aan dek! Hier vindt je een boot rechtop tegen de muur.
Ridderzaal

Ridderzaal

Ridderzaal is een grote zaal beneden naast de speelgrot. Grote vlaggen aan het plafond, perfect voor Ridders en Prinsessen voor de lange tafels.
Puk's Schatkamer

Puk's Schatkamer

Naast de ingang van de speelgrot is de Schatkamer. Hier kun je met de Koeckersdukaten, die je bij de pannenkoek krijgt, leuke cadeaus uitzoeken. De Koeckersdukaten zijn speciaal voor kinderen tot 12 jaar.
Terras

Terras

Bij Koeckers is er een groot, prachtig groen aangelegd terras. Hier kun je bij mooi weer genieten van een drankje en een hapje en natuurlijk ook lekker pannenkoeken eten. Er kan op het terras niet gereserveerd worden.