Laat je betoveren

Geniet van al het moois bij Koeckers

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Iemand verrassen? Koop de Koeckers cadeaubon.

Lees meer

Welkom bij ons pannenkoekenrestaurant nabij Breda

Pannenkoekenhuis Koeckers is een pannenkoekenrestaurant in Den Hout met als missie om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken van Breda, Oosterhout en omstreken. Daarnaast willen wij de gasten van ons pannenkoekenhuis nabij Oosterhout een unieke beleving geven. Wij bieden naast verschillende themaruimtes in ons restaurant nabij Breda ook een mooie speelgrot en een prachtig terras met fantastisch grote speeltuin.

Geniet van leuke activiteiten bij ons pannenkoekenrestaurant nabij Breda en Oosterhout

Niet alleen de kinderen kunnen hun energie bij ons pannenkoekenrestaurant nabij Breda en Oosterhout kwijt, ook voor volwassenen is er een mogelijkheid om een outdooractiviteit te reserveren bij ons restaurant met speeltuin. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gezellig feest met je team of bedrijf te organiseren, maar ook een groepsuitje of een kinderfeestje. Je kiest hierbij bijvoorbeeld voor:

Ons pannenkoekenhuis nabij Oosterhout staat garant voor: kwaliteit, service, gastvrijheid, gezelligheid, het ervaren van een unieke beleving, een speelparadijs voor kinderen en de leukste outdooractiviteiten voor volwassenen.

Pannenkoekenhuis en restaurant met speeltuin niet ver van Breda en Oosterhout

Het pannenkoekenrestaurant nabij Breda en Oosterhout heeft zes ruimtes met elk een eigen thema. Bij mooi weer kun je ook op het gezellige Koeckersterras zitten. De kids kunnen zich heerlijk uitleven. Vanuit het pannenkoekenhuis nabij Oosterhout gaat een glijbaan zó de speelgrot in, waar de kinderen spelen in een klimgrot en een heuse bioscoop! Buiten is een ruime speeltuin met trampolines, schommels, een glijbaan, waterspeelpomp en nog veel meer. Daarnaast ontdek je achter op onze placemats een leuke speurtocht door het restaurant met speeltuin nabij Breda.

Leg jouw tafeltje vast met een reservering

Wil je ons pannenkoekenrestaurant in de buurt van Breda en Oosterhout bezoeken? Reserveer dan direct bij ons pannenkoekenhuis en restaurant met speeltuin in Den Hout, niet ver van Oosterhout en Breda. Je belt hiervoor naar 0162 455 036 of je stuurt een e-mail naar denhout@koeckers.nl. Het is ook mogelijk om online te reserveren.

Restaurant

Het restaurant heeft zes kamers met elk een eigen thema. Bij mooi weer kunt u ook op het gezellige Koeckersterras zitten. De kids kunnen zich heerlijk uitleven. Vanuit het restaurant gaat een glijbaan zó de speelgrot in. Daar is een klimgrot en een heuse bioscoop! Buiten is een ruime speeltuin met trampolines, schommels, een reuze-glijbaan, waterspeelpomp en nog veel meer. Achterop de placemat staat een leuke speurtocht door het restaurant en de speeltuin.
Koningskamer

Koningskamer

De Koningskamer van koning Quercus is vooraan in het restaurant. De bar is gebouwd in een kasteel.
Koeckersbos

Koeckersbos

Koeckersbos ligt vooraan in het restaurant. Je waant je in een echt bos met bomen.
Quercushof

Quercushof

Quercushof, een hofje bij de ingang van de speelgrot. Centraal gelegen in het restaurant.
Heksenkeuken

Heksenkeuken

De Heksenkeuken van Eucalyptus. Met allerlei keukengerei aan de wand en een heks aan het plafond.
Botenhuys

Botenhuys

Het Botenhuys is achter in het restaurant. Alle hens aan dek! Hier vindt je een boot rechtop tegen de muur.
Ridderzaal

Ridderzaal

Ridderzaal is een grote zaal beneden naast de speelgrot. Grote vlaggen aan het plafond, perfect voor Ridders en Prinsessen voor de lange tafels.
Puk's Schatkamer

Puk's Schatkamer

Naast de ingang van de speelgrot is de Schatkamer. Hier kun je met de Koeckersdukaten, die je bij de pannenkoek krijgt, leuke cadeaus uitzoeken. De Koeckersdukaten zijn speciaal voor kinderen tot 12 jaar.
Terras

Terras

Bij Koeckers is er een groot, prachtig groen aangelegd terras. Hier kun je bij mooi weer genieten van een drankje en een hapje en natuurlijk ook lekker pannenkoeken eten. Er kan op het terras niet gereserveerd worden.