De Sollicitatieprocedure

Je wilt solliciteren bij de Koeckers maar hoe gaat dat allemaal?

Je solliciteert:

Je hebt op de knop van solliciteren gedrukt en vult alles in. Ook zijn we benieuwd naar je motivatie oftewel zijn we benieuwd waarom je bij ons wilt komen werken. Ook willen we graag weten wat je zoal gedaan hebt en dus willen we graag een CV van je. Als dit je eerste baan is, hoef je natuurlijk geen CV in te leveren. Je hebt je formulier verzonden en dan komt het bij ons binnen op de administratie.

Het eerste contact:

Wij nemen per email contact met je op en streven er naar om dit binnen een week te doen. Daarin staat of je in aanmerking komt voor een gesprek. We geven dan een datum en tijd door wanneer je op gesprek kan komen.

Elkaar in het echt ontmoeten:

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste collega bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt.

Wederzijdse liefde:

Blijkt de liefde wederzijds dan gaan wij een contract opstellen. Ga je met het contract akkoord en teken je deze dan krijg je te horen wanneer je eerste werkdag is. De eerste werkdag is natuurlijk spannend. Je wordt aan een begeleider gekoppeld zodat diegene je die dag kan meenemen en aansturen. Daarna leer je snel en gaat het vanzelf.

Welkom bij de Koeckers!