• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Familiefeest nabij Breda

Bent u van plan om een familiefeest te houden en wilt u dit het liefst organiseren in omgeving Breda? Kom dan met heel de familie genieten van heerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Koeckers met grote gratis parkeerplaats in Den Hout! Onze locatie is omringt door natuur, waardoor de omgeving zich uitstekend leent voor een dagje fietsen of steppen met de hele familie.

Eén groot familiefeest in omgeving Breda

Vier uw familiefeest in de prachtige natuur op 20 minuten afstand van Breda voor een heerlijk dagje uit. Onderneem een activiteit zoals fietsen en eindig vervolgens met heel de familie op het terras voor een heerlijke zoete of hartige pannenkoek en u laadt weer helemaal op. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen! Na het eten van de pannenkoeken vermaken de kinderen zich in één van de speelruimtes tijdens het familiefeest nabij Breda. Zo kunnen zij zich helemaal uitleven in de grote speeltuin waar ze bijvoorbeeld kunnen schommelen, glijden en springen. Maar ook in de speelgrot kan er heel wat gedaan worden, zoals klimmen in het funhouse of gewoon relaxt een filmpje kijken in de bioscoop. Wij hebben dus voor ieder wat wils tijdens uw familiefeest nabij Breda!

Reserveer nu online

Ziet u het wel zitten om uw familiefeest bij ons in omgeving Breda en vlak bij de Efteling te vieren? Reserveer dan eenvoudig online een tafel in ons restaurant! Dit kan ook telefonisch door te bellen naar 0162-455036.