• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Fietsverhuur in Breda

Ook voor fietsverhuur in Breda bent u bij Pannenkoekenhuis Koeckers aan het juiste adres. Pannenkoekenhuis Koeckers met zijn grote gratis parkeerplaats is gelegen in de mooie natuur van Den Hout. Deze mooie omgeving vraagt om ontdekt te worden. Dit kan bijvoorbeeld op de fiets gedaan worden.

Fiets- en stepverhuur in Breda

Bij Pannenkoekenhuis Koeckers kunt u terecht voor fietsverhuur in Breda voor zowel dames- als heren- en kinderfietsen. Bij ons fietsverhuur in Breda zijn de fietsen uit te breiden met een kinderzitje. Wij hebben uitgestippelde routes voor u klaarliggen. Naast fietsverhuur in Breda kunt u er ook voor kiezen om de omgeving op de step te ontdekken. Hier heeft u de keuze uit een duo-step of een gewone step. Speciaal voor bezoekers aan Pannenkoekenhuis Koeckers hebben we een steptocht uitgestippeld van ongeveer zes kilometer. Door de tocht af te leggen ontdekt u de hele Koeckersheide. De steptocht is leuk voor jong en oud.

Genieten van heerlijke pannenkoeken

Na de fiets- of steptocht heeft iedereen een heerlijke pannenkoek verdiend in het restaurant. Kies voor een simpele pannenkoek met stroop of een Koninklijke pannenkoek. Bij Pannenkoekenhuis Koeckers is de keuze eindeloos. Combineer bijvoorbeeld het avonturiersarrangement met een buitenactiviteit naar keuze. Heeft u vragen over de fietsverhuur in Breda of wilt u fietsen huren? U kunt ons bereiken op 0162-455036. Reserveringen kunt u heel gemakkelijk online maken.