• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Fietsverhuur nabij Breda

Je komt ook voor fietsverhuur naar Pannenkoekenhuis Koeckers in de buurt van Breda. Ons restaurant in Den Hout ligt midden in de natuur, waardoor je de natuur goed kunt verkennen vanuit onze vestiging. Kom dus gerust eens bij ons langs voor fietsverhuur in regio Breda.

Ontdek diverse routes door fietsverhuur in de buurt van Breda

Wij bieden bij onze fietsverhuur in regio Breda zowel dames- als heren- en kinderfietsen aan. Daarnaast zijn de fietsen uit te breiden met een kinderzitje. Het is dan ook een leuk uitje om de natuur te ontdekken op onze fietsen. Wij hebben hiervoor diverse uitgestippelde routes gemaakt, zodat je zeker de mooiste dingen ziet en niets mist. Je kunt deze routes ook ontdekken op een step. De steptocht is erg leuk voor jong en oud.

Geniet van heerlijke pannenkoeken

Na de fiets- of steptocht via onze fietsverhuur heb je vast en zeker trek in een heerlijke pannenkoek. Je hebt bij ons restaurant in Den Hout uitgebreide keuze uit pannenkoeken met heerlijk beleg, zoals je ziet op de menukaart. Wil je direct reserveren bij ons restaurant in Den Hout? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl.