• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Een feest met de leukste kinderactiviteiten

Organiseer de leukste kinderactiviteiten tijdens het feest van jouw zoon of dochter bij Pannenkoekenhuis Koeckers! Bij ons heb je verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een kinderfeestje, geheel aangepast naar jouw wensen. Zowel onze locatie in Den Hout als in Zundert leent zich perfect voor een feest met leuke kinderactiviteiten om daarna lekker pannenkoeken te eten bij Pannenkoekenhuis Koeckers.

Kinderactiviteiten naar keuze op het feestje

Naast dat wij bij beide vestigingen buiten een grote speeltuin hebben met onder andere trampolines, een grote glijbaan en een kabelbaan, is er ook binnen van alles te beleven. In Den Hout vind je een grote binnenspeeltuin in de vorm van een speelgrot en in Zundert hebben we een unieke speelhut. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons in Zundert en in Den Hout een kinderfeest met leuke activiteiten te organiseren. Zo heb je de keuze uit de volgende feestjes:

  • Koeckers Schatzoekersfeestje (beide vestigingen): een spannende puzzeltocht naar de schat van de oude struikroversbende;
  • Stepfeestje (Den Hout): een avontuurlijke steptocht met vragen en opdrachten;
  • Koeckers Golffeestje (Den Hout): een spannend potje adventure midgetgolf;
  • Bakkersfeestje (beide vestigingen): workshop koekjes bakken en lekker buitenspelen als de koekjes in de oven zitten;
  • Themafeestje (beide vestigingen): kies uit een kasteelfeestje, unicorn- en dinofeest of een superheroes-thema.

Reserveer het feestje

Het feest met de kinderactiviteiten reserveer je eenvoudig online. Wil je een kinderfeest organiseren in Den Hout of liever een kinderfeestje in Zundert houden? Bij elk feestje kunnen er na afloop pannenkoeken gegeten worden; dit zit vaak al bij het arrangement inbegrepen. Voor meer informatie omtrent reserveringen in Zundert bel je naar 085 4863747 of stuur je een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Reserveren in Den Hout gaat door te bellen naar 0162 455 036 of te e-mailen naar denhout@koeckers.nl.