• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Een kinderfeestje in Brabant

Organiseer een geslaagd kinderfeestje bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout of Zundert, beide in Brabant. Je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes genieten bij ons sfeervolle restaurant van een heerlijke zoete of hartige pannenkoek, leuke activiteiten en uitgebreide mogelijkheden om zowel binnen als buiten te spelen. Kom gerust eens bij ons langs als je een actief kinderfeest wilt organiseren in Brabant.

Organiseer een kinderfeestje in Brabant met een leuke activiteit

Besluit je om een kinderfeestje te organiseren bij ons in Brabant? Dan heb je de keuze uit diverse leuke activiteiten om een actief kinderfeest te realiseren in een sfeervol restaurant in Brabant. Je kiest bijvoorbeeld voor:

Dit is echter maar een greep uit de mogelijkheden wanneer je een kinderfeestje wilt organiseren bij ons in Brabant. Jouw kind kan namelijk nog veel meer doen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes tijdens een actief kinderfeest in Brabant. Neem een kijkje tussen de verschillende kinderactiviteiten en maak een keuze!

Reserveer een activiteit

Heeft jouw kind een keuze kunnen maken tussen de verschillende activiteiten? Reserveer dan direct online in Zundert of door contact met ons op te nemen. Je belt hiervoor naar onze vestiging in Zundert via 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Kom je liever naar ons restaurant in Den Hout? Reserveer dan online, bel naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl. Een actief kinderfeest bij ons in Brabant sluiten wij altijd af met een heerlijke pannenkoek en eventueel lekker spelen in onze buiten- of binnenspeeltuin.