• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Een kinderfeestje in Brabant

Organiseer een geslaagd kinderfeestje bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout of Zundert, beide in Brabant. Uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes genieten bij ons sfeervolle restaurant van een heerlijke zoete of hartige pannenkoek, leuke activiteiten en uitgebreide mogelijkheden om zowel binnen als buiten te spelen. Kom gerust eens bij ons langs als u een actief kinderfeest wilt organiseren in Brabant.

Organiseer een kinderfeestje in Brabant met een leuke activiteit

Besluit u om een kinderfeestje te organiseren bij ons in Brabant? Dan heeft u de keuze uit diverse leuke activiteiten om een actief kinderfeest te realiseren in een sfeervol restaurant in Brabant. U kiest bijvoorbeeld voor:

Dit is echter maar een greep uit de mogelijkheden wanneer u een kinderfeestje wilt organiseren bij ons in Brabant. Uw kind kan namelijk nog veel meer doen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes tijdens een actief kinderfeest in Brabant. Neem een kijkje tussen de verschillende kinderactiviteiten en maak uw keuze!

Reserveer een activiteit

Heeft uw kind een keuze kunnen maken tussen de verschillende activiteiten? Reserveer dan direct online of door contact met ons op te nemen. U belt hiervoor naar onze vestiging in Zundert via 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Komt u liever naar ons restaurant in Den Hout? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl. Een actief kinderfeest bij ons in Brabant sluiten wij altijd af met een heerlijke pannenkoek en eventueel lekker spelen in onze buiten- of binnenspeeltuin.