• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Kindvriendelijke restaurants met speelhoek

Ben je op zoek naar kindvriendelijke restaurants met speelhoek? Pannenkoekenhuis Koeckers is een kindvriendelijk restaurant in Den Hout en Zundert, niet ver van Breda. Terwijl je geniet van een heerlijke zoete of hartige pannenkoek in ons sfeervolle restaurant of op ons terras midden in de natuur, spelen de kinderen in een mooie fantasiewereld. Het is daarnaast mogelijk om diverse feestjes met leuke activiteiten te organiseren bij onze kindvriendelijke restaurants met speelhoek. Bezoek ons kindvriendelijk restaurant in de buurt van Breda en geniet samen met het hele gezin.

Kindvriendelijke restaurants met een speelhoek voor een heerlijk dagje uit nabij Breda

Wij verwelkomen jullie gezin graag bij onze kindvriendelijke restaurants met speelhoek. Alvorens of nadat je samen hebt genoten van de lekkerste pannenkoeken, gaan de kinderen via een grote glijbaan naar een leuke speelgrot in Den Hout of de speelhut in Zundert. De kinderen klimmen en klauteren hier, spelen met educatieve speelwanden of komen tot rust in de bioscoop. Bezoek je ons kindvriendelijk restaurant nabij Breda op een zonnige dag? Dan spelen de kinderen in een prachtige buitenspeeltuin op een schommel, een trampoline of een klimrek. Kom gerust eens langs in ons restaurant en geniet van een leuk uitje!

Kom gerust eens bij ons langs

Je vindt ons kindvriendelijk restaurant nabij Breda, dus kom gerust eens bij ons langs met jouw kinderen. Onze kindvriendelijke restaurants zijn niet enkel uitgerust met een speelhoek. Je kunt namelijk ook diverse uitjes organiseren, zoals een workshop koekjes bakken. Klinkt dit als muziek in de oren? Reserveer dan direct een diner of lunch in Zundert door te bellen naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Kom je liever naar ons restaurant in Den Hout? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl.