• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Kindvriendelijke restaurants met speelhoek

Op zoek naar kindvriendelijke restaurants met een speelhoek nabij Breda? Kom naar Pannenkoekenhuis Koeckers! U vindt ons restaurant met grote gratis parkeergelegenheid in Den Hout, nabij Breda en Oosterhout in Noord-Brabant. Wij zijn een restaurant voor het hele gezin. Kinderen kunnen hier niet alleen genieten van de lekkerste pannenkoeken, maar ook klimmen, klauteren, spelen en zich wanen in een fantasiewereld. Wij hebben namelijk zowel binnen als buiten speelgelegenheden en verschillende mogelijkheden voor diverse activiteiten en kinderfeestjes. Wij serveren de heerlijkste zoete en hartige pannenkoeken voor zowel de junioren als de senioren en hebben een leuke speelhoek waar van alles te beleven is in ons kindvriendelijk restaurant nabij Breda!

Kindvriendelijke restaurants met een speelhoek voor een heerlijk dagje uit

Pannenkoekenhuis Koeckers is één van de meest kindvriendelijke restaurants met een speelhoek nabij Breda. Via een grote glijbaan in het restaurant glijden kinderen zo naar de speelgrot waar geklommen kan worden en waar een heuse bioscoop is! Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven nadat zij een lekkere pannenkoek gegeten hebben; we hebben een speciaal kindermenu. Is het mooi weer buiten? Dan hebben de kinderen helemaal prijs. We hebben namelijk een uitgestrekte en diverse buitenspeeltuin waar kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren en ravotten! In de grote speeltuin kunnen kinderen schommelen, trampolinespringen en nog veel meer. Bij het eten van een pannenkoek krijgen kinderen Koeckersdukaten waarmee ze een leuk cadeautje uit kunnen zoeken in Puk’s Schatkamer.

Bekijk onze themakamers

Ons restaurant is erg kindvriendelijk en vindt u nabij Breda. Dineren doet u in één van de meest kindvriendelijke restaurants met speelhoek natuurlijk geheel in stijl. Wij hebben daarom ook zes verschillende themakamers waar de kinderen zich in een fantasiewereld wanen. Reserveer online een tafel in één van onze themakamers en geniet van een heerlijke avond of middag uit met de kinderen! Bel voor meer informatie naar 0162-455036.