Lasergamen Zundert

  • Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Lasergamen in Zundert

Geniet van een spannend potje lasergamen bij onze vestiging in Zundert, de ideale activiteit voor een feestje of een familiedag. Met een laserpistool schiet je op je tegenstanders en wie de meeste mensen raakt, wint! Na een intensief spel kun je uiteraard genieten van heerlijk eten in Pannenkoekenhuis Koeckers..

Lasergamen en eten bij ons restaurant in Zundert

Organiseer jij een kinderfeestje in Zundert? Bij ons pannenkoekenhuis geniet je niet alleen van heerlijk eten, maar ook van de leukste kinderactiviteiten voor een feestje. Je kunt bijvoorbeeld lasergamen bij onze vestiging in Zundert. Iedereen krijgt een laserpistool en een harnasje. Met het pistool schiet je op het harnas van je tegenstanders om ze uit te schakelen. Ontwijk het pistool van je tegenstanders door je te verstoppen achter obstakels. Wie de meeste doelwitten raakt, wint! Na dit spannende spel kun je uiteraard in het restaurant terecht om lekker te eten.

Boek online een tafel en een leuke activiteit

Lasergamen bij onze vestiging in Zundert is een ideaal familie-uitje in Brabant. Het biedt gegarandeerd vermaak voor jong en oud. Ga de uitdaging aan en geniet daarna van de lekkerste gerechten in het pannenkoekenrestaurant. Reserveer bij ons in Zundert en geniet van een onvergetelijke middag of avond. Bel naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl.