• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Lunch in Zundert

Geniet van een heerlijke lunch bij ons sfeervolle restaurant in Zundert. Wij verwelkomen u graag met het hele gezin, zodat u de lekkerste pannenkoeken of andere gerechten kunt proeven en de kinderen kunnen spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin. Lunch bij ons in Zundert is dus te allen tijde een geslaagd uitje met het complete gezin!

Geniet van heerlijke gerechten tijdens een lunch in Zundert

Pannenkoekenhuis Koeckers is een pannenkoekenrestaurant, dus u bestelt bij ons de lekkerste zoete of hartige pannenkoeken. Het is echter ook mogelijk om andere gerechten te bestellen tijdens uw lunch in Zundert. U kiest hierbij bijvoorbeeld voor een heerlijke tosti, uitsmijter of soep. Bent u benieuwd naar de uiteenlopende mogelijkheden? Bekijk dan gerust eens onze menukaart. U krijgt hierdoor gegarandeerd zin om bij ons in Zundert langs te komen voor een heerlijke lunch.

Reserveer nu

Wilt u reserveren bij ons restaurant voor een lunch of om uit eten te gaan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 4863747 of een e-mail te sturen naar zundert@koeckers.nl. Het is daarnaast ook mogelijk om eenvoudig en snel online te reserveren. Wij verwelkomen u graag, dus reserveer direct bij ons restaurant en geniet met het hele gezin van de lekkerste gerechten!