• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote speeltuin

Lunch in Zundert

Geniet van een heerlijke lunch bij ons sfeervolle restaurant in Zundert. Wij verwelkomen je graag met het hele gezin, zodat je de lekkerste pannenkoeken of andere gerechten kunt proeven en de kinderen kunnen spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin. Lunch bij ons in Zundert is een geslaagd uitje met het complete gezin!

Geniet van heerlijke gerechten tijdens een lunch in Zundert

Pannenkoekenhuis Koeckers is een pannenkoekenrestaurant in Zundert, dus je bestelt bij ons de lekkerste zoete of hartige pannenkoeken. Het is ook mogelijk om andere gerechten te bestellen tijdens jouw lunch in Zundert. Kies bijvoorbeeld een heerlijke tosti, uitsmijter of soep. Ben je benieuwd naar de uiteenlopende mogelijkheden? Bekijk dan gerust eens onze menukaart. Je krijgt hierdoor gegarandeerd zin om bij ons in Zundert langs te komen voor een heerlijke lunch.

Reserveer nu

Wil je reserveren bij ons restaurant voor een lunch of om uit eten te gaan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 4863747 of een e-mail te sturen naar zundert@koeckers.nl. Het is daarnaast ook mogelijk om eenvoudig en snel online te reserveren. Wij verwelkomen jullie graag, dus reserveer direct bij ons restaurant en geniet met het hele gezin van de lekkerste gerechten!