• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Midgetgolf in Brabant

Kom langs voor een spannend potje midgetgolf, of minigolf, bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout, in Brabant. Midgetgolf bij ons in Brabant is het ideale uitje voor jong en oud, aangezien je op een toegankelijke manier actief bezig bent. Reserveer nu voor minigolf bij ons in Brabant en geniet van achttien holes vol met spannende geluiden en uitdagingen.

Geniet van een uitdagend rondje midgetgolf in Brabant

Organiseer je een familie-uitje of een kinderfeestje? Kies dan voor een ronde midgetgolf bij ons in Brabant. Dit hoef je niet op voorhand te reserveren. Je meldt jezelf simpelweg aan met jouw gezelschap bij het golfhuisje of aan de receptie. Kom je met een groep van meer dan vijftien personen een ronde minigolf bij ons in Brabant doen? Kies dan voor een groepsarrangement en ga de strijd met elkaar aan tijdens het midgetgolfen nabij Oosterhout.

Speel een ronde minigolf in Brabant

Ga je de uitdaging van onze midgetgolfbaan aan? Reserveer dan eenvoudig en snel online voor een ronde midgetgolf bij ons in Brabant. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen om te reserveren. Je belt naar 0162 455 036 of stuurt een e-mail naar denhout@koeckers.nl om de medewerkers van ons restaurant in Den Hout te spreken. Zij helpen je graag om een reservering te maken voor minigolf bij ons in Brabant. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan ook contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.