• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Midgetgolf in Brabant

Midgetgolf of minigolf speelt u bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Brabant. Een gezellig uitje voor jong en oud. Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout ligt midden in de natuur. Niet zo gek dat dit de perfecte plek in Brabant is voor een dagje midgetgolf en Minigolf. Naast midgetgolf of minigolf kunt u hier ook een mooie step- of fietstocht maken in Brabant. Wij hebben uitgestippelde routes voor u klaar liggen. Rijd door de mooie omgeving van Den Hout, wat op 20 minuten rijden van Breda ligt.

Een uitdagend spelletje midgetgolf in Brabant

Speel met het hele gezin Koeckersgolf op de golfbaan van Pannenkoekenhuis Koeckers. De golfbaan bestaat uit 18 holes met spannende uitdagingen. Voor een spelletje Koeckersgolf hoeft u niet van tevoren te reserveren. U kunt zich melden bij het golfhuisje of aan de receptie voor het huren van de sticks. Komt u met een groep van meer dan 15 personen? Kijk dan eens bij onze groepsarrangementen en kies het arrangement voor uw dagje midgetgolf of minigolf in Brabant waar u naar op zoek bent.

Het perfecte kinderfeestje? Midgetgolf in Brabant natuurlijk!

Vier de verjaardag van uw kind bij Pannenkoekenhuis Koeckers. Samen met alle vriendjes en vriendinnetjes ervaart uw kind een onvergetelijke dag. Op de Koeckersgolfbaan staat een kasteel met ophaalbrug waar de vreemdste geluiden vandaan komen, wat het extra spannend maakt. Vanaf 6 jaar kan het Koeckers golffeestje geboekt worden met een minimumaantal van vier kinderen. Houdt uw kind meer van een andere bezigheid? Pannenkoekenhuis Koeckers organiseert ook themafeestjes, bakkersfeestjes, stepfeestjes, schatzoekersfeestje en DJ-feestjes. In de zomerperiode zijn wij elke dag vanaf 10:00 uur open. De keuken sluit om 20:00 uur. Wilt u meer informatie over een dagje midgetgolf of minigolf in Brabant bij Koeckers? Bel ons op 0162-455036.