• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Midgetgolf nabij Oosterhout

Speel midgetgolf bij Pannenkoekenhuis Koeckers in de omgeving van Oosterhout. U vindt ons restaurant met grote gratis parkeerplaats in Den Hout, vlakbij Oosterhout in een natuurrijke omgeving. U kunt hier terecht voor de lekkerste pannenkoeken, leuke activiteiten en een gezellig terras. De kinderen hebben hier genoeg te beleven; zowel binnen als buiten. Ga gezellig een dag midgetgolf spelen en pannenkoeken eten bij Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Oosterhout!

Speel midgetgolf nabij Oosterhout en ga alle holes af

Speel midgetgolf bij Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Oosterhout. Wij hebben een adventure golfbaan met verrassende elementen genaamd Koeckersgolf. Er is bijvoorbeeld een kasteel met ophaalbrug en u wordt verrast door vreemde geluiden. De golfbaan heeft 18 holes en het duurt ongeveer één uur om deze allemaal te spelen. U hoeft niet te reserveren voor Koeckersgolf; het is elke dag mogelijk om te komen spelen!

Midgetgolf als kinderfeestje

Het is ook mogelijk om midgetgolf te spelen als kinderfeestje bij Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Oosterhout. Tijdens het Koeckers Golffeestje worden ook alle holes afgegaan en wordt de middag natuurlijk afgesloten met heerlijke pannenkoeken in ons restaurant! Het kinderfeestje is te reserveren voor kinderen vanaf 6 jaar met een minimum van 4 kinderen. Reserveer nu online het Koeckers Golffeestje of bel voor meer informatie naar 0162-455036.