• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Midgetgolf nabij Oosterhout

Speel midgetgolf bij Pannenkoekenhuis Koeckers in de omgeving van Oosterhout. Je vindt ons restaurant met grote gratis parkeerplaats in Den Hout, vlak bij Oosterhout in een natuurrijke omgeving. Je kunt hier terecht voor de lekkerste pannenkoeken, leuke activiteiten en een gezellig terras. De kinderen hebben hier genoeg te beleven; zowel binnen als buiten. Ga gezellig een dag midgetgolf spelen en pannenkoeken eten bij Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Oosterhout!

Speel midgetgolf nabij Oosterhout en ga alle holes af

Speel midgetgolf bij Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Oosterhout, het gezellige pannenkoekenrestaurant in de regio. Wij hebben een adventure golfbaan met verrassende elementen genaamd Koeckersgolf. Er is bijvoorbeeld een kasteel met ophaalbrug en je wordt verrast door vreemde geluiden. De golfbaan heeft achttien holes en het duurt ongeveer één uur om deze allemaal te spelen. Je hoeft niet te reserveren voor Koeckersgolf; het is elke dag mogelijk om te komen spelen! Wil je écht uitpakken? Reserveer dan ook een uitje op de steps!

Boek midgetgolf als kinderfeestje

Het is ook mogelijk om midgetgolf te spelen als kinderfeestje in Den Hout bij Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Oosterhout. Tijdens het Koeckers Golffeestje worden ook alle holes afgegaan en wordt de middag natuurlijk afgesloten met heerlijke pannenkoeken! Het kinderfeestje is te reserveren voor kinderen vanaf zes jaar met een minimum van vier kinderen. Reserveer nu online het Koeckers Golffeestje of bel voor meer informatie naar 0162-455036.