Kom gezellig met uw kinderen naar onze binnenspeeltuin en buitenspeeltuin in Noord-Brabant

In ons pannenkoekenrestaurant in Noord-Brabant is een sprookjesachtige binnenspeeltuin waar elk kind zich helemaal kan uitleven. Er is een klimwand, speelboot en vanuit het restaurant gaat een glijbaan zo de speelgrot in waar een bioscoop is. Met mooi weer kan er buiten worden gespeeld, want er is een speeltuin met trampoline, schommels, een reuze-glijbaan en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? U kunt direct een kijkje nemen via Google Streetview. Laat uw kinderen meekijken, dan weten we zeker dat u meteen een tafeltje reserveert.

Leuke binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Onze buitenspeeltuin wordt net zo intensief bezocht als onze binnenspeeltuin in Noord-Brabant. Kinderen vinden het vaak niet zo erg als het buiten een beetje koud is. Ze rennen en springen zich wel warm, terwijl u lekker warm binnen zit. Het is anders als het begint te regenen, dan kunnen uw kinderen zich vermaken in onze leuke binnenspeeltuin waar ook van alles te doen is.

Voor het gebruikmaken van onze binnen of buiten speeltuin brengen wij geen extra kosten in rekening. Het zit allemaal bij de prijs inbegrepen als u komt eten in ons mooie restaurant. Een restaurant met 6 originele themakamers die zich allen bevinden vlakbij de binnenspeeltuin. Wij hebben onder meer de Ridderzaal beneden naast de speelgrot met lange tafels en banken. U kunt er ook voor kiezen om plaats te nemen in de Koningskamer vooraan in het restaurant waarbij u kijkt op de speeltuin buiten.

Pannenkoekenrestaurant met indoor en outdoor speeltuin

Of u nu op zoek bent naar een indoor of outdoor speeltuin, bij ons slaat u twee vliegen in een klap. Kinderen kunnen lekker van binnen naar buiten lopen en vice versa, terwijl u een rustig met uw partner kunt babbelen onder het genot van een heerlijk eten of een lekkere kop koffie. Wij serveren in ons restaurant in Noord-Brabant alleen biologisch geteelde koffie die het Max Havelaar keurmerk mag voeren. Kwaliteit gegarandeerd.

Ons restaurant is vernoemd naar de koninklijke familie Koeckers. Een vriendelijk bomenvolkje dat vroeger in bomen woonden. Een grote familie waarover koning Quercus en koningin Betula de scepter voerden. Koning Quercus reisde naar vele landen en tijdens deze reizen deed hij altijd veel ideeën op voor nieuwe pannenkoekenrecepten. Deze vindt u weer terug op onze uitgebreide menukaart. Heeft u weleens een aspergepannenkoek gegeten met gerookte zalm, ei en gegarneerd met rucola sla en hollandaisesaus? Dan is dit uw kans, want deze wordt in het Koeckersrestaurant in stijl geserveerd. Ook vegetarische en veganisten pannenkoeken kunnen voor u gemaakt worden. Deze worden gemaakt op soja basis en zonder ei. Uiteraard hebben wij veel meer. Eenvoudige kinderpannenkoeken met boter en poedersuiker voor hele leuke prijzen? Jazeker, serveren wij zulke kinderpannenkoeken. Daarnaast hebben wij de allerlekkerste nagerechten.

Kom gezellig met uw kinderen naar onze binnenspeeltuin en buitenspeeltuin in Noord-Brabant. Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer