Wilt u een dagje uit in Noord-Brabant? In Koeckersland gebeurt het allemaal

Voor een leuk dagje uit in Noord-Brabant kunt u nergens beter terecht dan bij ons. Centraal gelegen in een sprookjesachtige omgeving beleeft u samen met uw gezin de dag van uw leven. In ons pannenkoekenrestaurant kunt u niet alleen lekker eten, maar kunnen uw kinderen ook naar hartenlust spelen. Met een binnen- en buitenspeeltuin zijn wij op alle weersomstandigheden berekent. Is het buiten druilerig weer? Stap in uw auto of kom op de fiets naar Koeckersland. Bent u benieuwd hoe het er bij ons uitziet? Via Google Streetview kunt u een volledige rondleiding door ons restaurant krijgen. Neem alvast een voorproefje.

Dagje uit met het gezin in Noord-Brabant

Een dagje uit met het hele gezin is soms moeilijk te plannen. Iedereen is druk en er is weinig tijd voor elkaar. Voor kinderen is het natuurlijk geweldig een dagje uit te gaan, samen met papa en mama die alleen aandacht voor hun hebben. Kies dit keer niet voor een pretpark of dierentuin, maar voor een sprookjesachtig pannenkoekenhuis in Noord-Brabant waar u behalve de lekkerste pannenkoeken kunt eten, ook de leukste avonturen kunt beleven. Een dagje uit met uw hele gezin is toch pas echt leuk als uw kinderen ’s avonds moe, maar voldaan weer naar huis gaan.

Het zijn niet alleen de grote steden waar veel te zien is, maar juist in de kleinere plaatsen zijn prachtige dingen te zien. Ons pannenkoekenrestaurant ligt in Den Hout. Een klein dorpje in de gemeente Oosterhout, gelegen in een bosrijk gebied. Een gebied in Noord-Brabant dat zich bij uitstek leent voor een leuk dagje uit met het hele gezin. Naast lekker eten, kunt u bijvoorbeeld bij ons fietsen huren om er met z’n allen op uit te gaan en te genieten van de mooie omgeving.

Lekkere pannenkoeken eten

Een dagje uit betekent bij ons dat u zich even vrij kunt maken van de alledaagse beslommeringen. U stapt in een magische wereld met vele themakamers waar u een keuze uit kunt maken. Wilt u gezellig samen pannenkoeken eten in de Koningskamer of liever in het Botenhuys waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen. Na het eten ontvangen uw kinderen Koeckersducaten waarmee ze een leuk cadeau kunnen uitzoeken in Puk’s schatkamer. Een kamer waar menig kind van droomt. Er is speelgoed en er hangen zelfs prinsessenjurken die ze met hun eigen ducaten kunnen kopen. Ze zijn er wel even zoet mee, terwijl u ondertussen van uw dessert kunt genieten.

Voor zowel ouders als kinderen is een dagje uit bij ons puur genieten. Genieten van het lekkere eten, de magische omgeving en vooral de lol die u met elkaar zult hebben. Als het buiten mooi weer is, kunt u genieten van de zon op onze grote terras terwijl uw kinderen zich vermaken in de buitenspeeltuin. Een prachtige speeltuin met onder meer glijbanen, trampolines en nog veel meer. Bij Koeckers worden dromen werkelijkheid.

Op zoek naar een plek voor een leuk dagje uit met de kinderen in Noord-Brabant? Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer