In Noord-Brabant op zoek naar de perfecte locatie voor uw familie-uitje? Gevonden!

De locatie is één van de belangrijkste onderdelen om een leuk familie-uitje te organiseren. Een kindvriendelijke locatie, want bij een familiedag horen ook alle kinderen. Groot of klein, iedereen kan zich bij ons vermaken. Niet alleen onze locatie maakt ons origineel, ook de hele entourage maakt deel uit van een mooie beleving. Op ons terrein kunt u een familiefeest organiseren als nooit tevoren. Heeft u al een datum geprikt? Reserveer dan meteen. De kosten? Onze prijzen treft u aan verder op onze site.

Originele locatie voor een familie-uitje in Noord-Brabant

De taak om een familie-uitje te organiseren kan behoorlijk inspannend zijn. Als u dan ook nog eens het programma moet samenstellen en de locaties voor de activiteiten, alsmede borrel en diner moet reserveren, dan wordt het organiseren van de familiedag al gauw een dagtaak. Bovendien moet u kiezen voor een leuk en origineel programma dat aansluit bij alle leeftijdscategorieën en moet u rekening houden met de kosten. Heel wat zorgen, die wij u graag voor een groot deel uit handen nemen. Onze locatie is uitstekend geschikt voor een familiefeest en wij kunnen voor u een programma samenstellen waarover zowel jong als oud heel tevreden over zullen zijn.

Een familiedag is anders dan alle andere uitjes. Het is bijzonder doordat iedereen dezelfde band met elkaar deelt. Voor ons een genoegen om dit te mogen organiseren. In de loop der jaren hebben wij steeds verder gebouwd aan een volledig gezellig en actief pakket van ontspanningsmogelijkheden op onze mooie locatie in Noord-Brabant. Wij denken dan ook met alle plezier met u mee om er een geslaagd familie-uitje van te maken met lekker eten en leuke activiteiten. Heeft u zelf ideeën? Leg deze eens aan ons voor.

Organiseer een leuk familiefeest

Eenmaal per jaar een familiefeest meemaken is leuk en waardevol. Dan spreekt u elkaar weer eens allemaal en hoort u belangrijke nieuwtjes. Om in alle rust met elkaar te kunnen praten, is het belangrijk dat de kinderen zich kunnen vermaken. Onze locatie in Noord-Brabant is daar bij uitstek geschikt voor, want voor kinderen is er van alles te doen. Ook als het slecht weer is. Er is een binnen- en buitenspeeltuin, een bioscoop, maar ook kunnen de wat grotere kinderen er met de step op uit gaan.

Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij speciale arrangementen voor ouderwetse prijzen. Bekijkt u maar eens rustig op onze site welke combinaties er allemaal mogelijk zijn. Een ding is zeker, wij hebben leuke en spannende activiteiten voor iedereen, die kunnen leiden tot hilarische momenten. Leuke momenten die niemand meer vergeet! Een familie-uitje met mooie herinneringen voor later op de mooiste locatie in Noord-Brabant.

In Noord-Brabant dus op zoek naar dé perfecte locatie voor uw familie-uitje? Gevonden! Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer