Eenvoudig in Noord-Brabant een fiets huren?

Wilt u een fiets huren in Noord-Brabant om er met het hele gezin erop uit te gaan? Onze fietsverhuur biedt verrassend lage prijzen en de omgeving is bij uitstek geschikt om te genieten van de prachtige natuur. We hebben dames, heren en kinderfietsen. Voor de allerkleinsten kunt u een fiets huren voor voorop en of achterop. U kunt direct uw fietsavontuur reserveren.

Fiets huren in Noord-Brabant

Fietsen is leuk en gezond. Actief bezig zijn met het hele gezin en de mooiste plekken in Noord-Brabant zien is voor iedereen een belevenis. Een fiets huren kunt u uiteraard op meerdere plekken, maar wat ons zo uniek maakt is dat u een route meekrijgt die bij uitstek leuk is voor kinderen. Onderweg is er van alles te beleven en zijn er tal van vragen die de kinderen kunnen beantwoorden. Het is geen lange route, zodat zowel jong als oud kan meedoen.

Wanneer u een fiets bij ons gaat huren, kunt u natuurlijk ook uw eigen gekozen route gaan afleggen, want de Vrachelse heide heeft heel wat te bieden. De Vrachelse heide wordt omsloten door het Markkanaal en het Wilhelminakanaal. Er komen een aantal min of meer zeldzame planten- en diersoorten voor zoals het grasklokje, heidespurrie, rode bosmier en groene specht.

U kunt behalve een fiets huren, ook een step reserveren. Zelfs duo-steps behoren tot de mogelijkheden. Hiermee kunnen de kinderen zelf het Geheim van de Koeckersheide ontdekken. Vergezeld van een duidelijke routebeschrijving kunnen kinderen zelf vanaf 9 jaar, of met een van de ouders op pad. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Sterker nog, we weten zeker dat u nog eens terugkomt.

Pannenkoekenrestaurant bij fietsverhuur locatie

Actief bezig zijn, maakt hongerig. Het fietsavontuur maakt u compleet door na afloop lekkere pannenkoeken te eten in ons restaurant vlakbij de fietsverhuur locatie. Uw kinderen kunnen hier verder spelen, want met een grote binnen- en buitenspeeltuin hoeft niemand zich te vervelen.

Voor de wintermaanden is er in onze binnenspeeltuin veel ruimte waar kinderen droog en warm kunnen spelen of een filmpje kunnen kijken in de bioscoop op het moment dat het buiten druilerig is, Zodra het droog is, kunnen ze naar buiten om onze trampolines en springheuvel te ontdekken.

In Koeckersland is het nooit saai. Als u geen fiets wilt huren, zijn er nog vele andere dingen te doen. Wat dacht u van een partijtje golf of wandelen met een gids over de Vrachelse heide? Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want ondanks de vele mogelijkheden houden wij de kosten nog steeds erg laag. Bij de Koeckers kan iedereen een leuke tijd beleven dankzij onze originele ideeën.

Eenvoudig in Noord-Brabant een fiets huren? Wij van De Koeckers verhuren fietsen voor jong en oud. Ons bedrijf is centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer