Leuke groepsarrangementen in Noord-Brabant voor een schappelijke prijs

Op zoek naar een origineel en leuk groepsarrangement? Wij bieden zowel indoor als outdoor groepsarrangementen in Noord-Brabant voor allerlei leeftijdscategorieën. Kinderen en volwassenen kunnen kiezen uit verschillende groepsarrangementen. Een combinatie van de lekkerste pannenkoeken eten en binnen of buiten gezellig samen actief bezig zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Surf dan snel naar het menu ‘groepen’ en bekijk de mogelijkheden. Uiteraard kunt u direct telefonisch reserveren.

Leuke groepsarrangementen in Noord-Brabant

In Noord-Brabant zijn wij niet de enige aanbieder van leuke groepsarrangementen, maar wel een die de meeste variatie biedt tegen een geweldig gunstige prijs. Leuk voor een verjaardag of voor een gezellig gezinsuitje. Wij bewijzen graag dat u voor een fantastisch uitje niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Een groepsarrangement kan bestaan uit samen lekkere pannenkoeken eten in de sprookjesachtige omgeving van Koeckersland. Ons restaurant in Noord-Brabant heeft maar liefst zes verschillende kamers met elk een eigen thema. Wij hebben een heuse Koningskamer waarbij de bar is ingebouwd als kasteel of u kunt kiezen om te gaan eten in het Koeckersbos. Niet buiten, maar binnen waant u zich in een echt bos met bomen. Voor diegene met stalen zenuwen kan plaatsnemen in de Heksenkeuken van Eucalyptus. Zo zijn er nog een aantal andere kamers waar het leuk toeven is.

Ideeën voor groepsarrangementen

Wilt u niet alleen lekker eten in ons mooie restaurant? Dan kunt u kiezen voor een van onze leuke outdoor groepsarrangementen. Met z’n allen een tochtje maken op een step of duo-step kan leiden tot hilarische momenten. Of speel een partijtje golf op onze eigen Koeckersgolfbaan. Een uitdaging met veel verrassende elementen. Heeft u andere ideeën? Vertel het ons, want gastvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om uw uitje te laten slagen.

Wist u al dat een van onze meest favoriete groepsarrangementen fietsen is? Fietsen over de prachtige Vrachelse Heide in Noord-Brabant. Een uitje dat geschikt is voor jong en oud. Het fietsgebied bestaat overwegend uit naaldbos en heide en is bijzonder populair bij de Brabanders. Wij willen al dit moois graag met u delen. Uiteraard krijgt u van ons een fietsroute mee die u de weg wijst. Heeft u nog hele kleine kinderen? Geen probleem, want onze fietsen zijn uit te breiden met een kinderzitje voor voorop en/of achterop.

Voor groepsarrangementen in Noord-Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben aan alles gedacht en zorgen dat u de dag van uw leven beleeft. Vooral kinderen kijken hun ogen uit en hoeven zich geen moment te vervelen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, want doordat wij zeer divers zijn in onze groepsarrangementen kunnen wij bijna in al uw wensen en behoeften voldoen.

In Noord-Brabant op zoek naar locatie voor een uniek groepsarrangement? Bekijk dan nu de vele arrangementen en laat u inspireren. Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer