Koekers biedt de leukste kinderarrangementen van Noord-Brabant

Feestje vieren? Kies voor een van onze kinderarrangementen in het mooie Noord-Brabant die met zorg zijn samengesteld. Voor vrijwel elke leeftijdscategorie bieden wij een leuk kinderarrangement. Ook de allerkleinsten vanaf 4 jaar kunnen bij ons een origineel feestje vieren. Van Toverfeestje voor de meisjes tot Drakenfeestje voor de jongens. Wilt u een ander thema? De jarige mag zelf het thema uitkiezen. Duur? Zeker niet, surft u maar eens verder want de kosten treft u aan verder op onze site. Bovendien kunt u direct reserveren.

Leuke kinderarrangementen in Noord-Brabant

Ook voor de wat oudere kinderen hebben wij leuke kinderarrangementen die allemaal plaatsvinden op onze locatie in Den Hout, provincie Noord-Brabant. Denk aan een DJ feestje waarbij geëxperimenteerd kan worden met allerlei muziekstijlen. Kinderen zijn van nature muzikaal aangelegd, en dat kunt u als ouder natuurlijk aanwakkeren. Daarnaast is samen muziek maken nog leuker.

Een ander idee is om een stepfeestje te organiseren. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen per speciale outdoor-step of met zijn tweeën op een duo-step op ontdekkingstocht over de Koeckersheide. Onderweg zijn er alle opdrachten om veilig langs ‘Het meer van de Zeedraak’ te steppen. Het is een route van ongeveer 6 km en na afloop kan iedereen lekkere pannenkoeken eten. Een kinderarrangement dat zowel voor jongens en meisjes spannend en leuk is. Het is misschien geen origineel idee, maar wel eentje waarbij u zeker weet dat de kinderen zich uitstekend zullen vermaken.

Wat wel een origineel idee is, is het organiseren van een bakkersfeestje. Koken en bakken wordt steeds populairder bij volwassenen en ook bij kinderen. Van samen iets bakken zullen kinderen erg genieten. Koekjes bakken onder begeleiding van een echte kok? De meeste kinderen zijn gek op zoet en met onze vrolijke recepten is knoeien en kliederen toegestaan. Uiteraard mogen ze na afloop hun creatie opeten.

Ideeën voor een kinderarrangement

Een kinderarrangement wordt meestal geboekt omdat er een jarige is. Toch kunnen er allerlei andere redenen zijn om een feestje te vieren op onze locatie in Noord-Brabant. Is uw kind geslaagd voor zijn of haar zwemdiploma of heeft het een andere geweldige prestatie neergezet? Verras uw kind dan eens met een van onze kinderarrangementen. Bovenstaande thema’s zijn ideeën die in de praktijk succesvol zijn gebleken, omdat kinderen hierdoor hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Of u nu een bakkersfeestje, DJ feestje of stepfeestje boekt, wij zorgen ervoor dat alles van a tot z goed en veilig zal verlopen.

Goed nieuws voor de meeste ouders, is dat u bij ons de kosten een deel zelf in de hand kunt houden. U kunt een kinderarrangement uitbreiden met allerlei leuke details, maar u kunt ook kiezen voor een basisarrangement. Het verschil is uiteraard de prijs, maar daarvoor hoeft het feestje zeker niet minder leuk te zijn. In alle gevallen denken wij graag met u mee en voorzien u vrijblijvend van de nodige tips.

Koekers biedt de leukste kinderarrangementen van Noord-Brabant. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons bedrijf is centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer