In Noord-Brabant op zoek naar een locatie voor een kinderfeestje?

Een kinderfeestje wordt steeds vaker op een andere locatie dan thuis gevierd. De meeste kinderen en ouders vinden dit fantastisch, want iedereen weet hoeveel inspanning het organiseren van een kinderfeestje kost. Het versieren, het materiaal huren, de kinderen bezighouden en als laatste de grote opruiming. Laat al dit werk achterwege en organiseer uw kinderfeest op onze prachtige locatie in Noord-Brabant. U heeft de keuze uit meerdere arrangementen en ook themafeestjes behoren tot de mogelijkheden. Kom naar Koeckersland, dan zult u beleven waarom wij anders zijn dan andere locaties. U kunt direct reserveren tegen een zeer scherpe prijs.

Organiseer uw kinderfeestje op onze locatie in Noord-Brabant

Bij Koeckers kan een kinderfeestje helemaal naar wens worden ingevuld. Van koekjes bakken tot stepfeestje. Kiest u voor een heus bakkersfeestje? Alle kinderen kunnen zelf figuurtjes maken uit het deeg onder begeleiding van onze kok. Gezamenlijk worden de koekjes in de oven geschoven. Ze hoeven niet te wachten, want ondertussen kunnen ze zich vermaken in Puk’s speelgrot of buiten in de Koeckerstuyn. Zo hebben wij nog veel meer leuke ideeën om er een vrolijk kinderfeestje van te maken op onze unieke locatie.

Voor kinderen vanaf 9 jaar kan er bijvoorbeeld een heus stepfeestje vanaf onze locatie worden georganiseerd. Een leuk kinderfeestje waar een kind alleen maar van kan dromen, maar wij maken ze waar. De jarige gaat met vriendjes of vriendinnetjes met een speciale outdoor-step of met zijn tweeën op een duo-step op ontdekkingstocht. Met een routeboekje vinden de kinderen hun de weg over de Koeckersheide. Onderweg beleven ze van alles en moet ze verschillende vragen beantwoorden. Moe van alle indrukken kunnen de kinderen daarna genieten van een heerlijke pannenkoek en eventueel een ijsje na. Een kinderfeest waar nog lang over wordt nagepraat.

Een origineel kinderfeest om nooit te vergeten

Voor kinderen die wel houden van een beetje avontuur, kan er een schatzoekersfeestje worden georganiseerd. Heel wat anders natuurlijk dan koekjes bakken, maar zeker origineel. Het is een spannende puzzeltocht waarbij de kinderen gezamenlijk op zoek gaan naar de schat van een roversbende. Met een geheimzinnige schatkaart onder hun arm gaan ze op pad. Wie de schat vindt, mag de inhoud meenemen naar huis. Een origineel kinderfeestje op een locatie dat nooit meer zal worden vergeten.

De prijzen van onze arrangementen treft u aan verder op onze site. Ook kunt u een themafeest organiseren met een liefhebberij van uw zoon of dochter. Er zijn vijf verschillende thema’s: Kasteelfeestje, Zeefeestje, Toverfeestje, Bosfeestje en Drakenfeestje. Alle vijf zijn ze even leuk, maar aan de jarige de keus welke het gaat worden. Het is immers zijn of haar kinderfeestje. De kosten kunt u in de hand houden door vooraf duidelijk uw wensen aan ons door te geven. Uiteraard denken wij met u mee en geven u graag tips. Heeft u eigen ideeën? Leg deze eens aan ons voor, want niets is onmogelijk.

In Noord-Brabant zoek naar de perfecte locatie voor het organiseren van een kinderfeestje? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer