Kinderfeestje organiseren in Noord-Brabant? Wij bieden de leukste kinderuitjes

Wilt u een leuk kinderfeestje organiseren in Noord-Brabant voor uw dochter of zoon? Wij bieden zoveel activiteiten aan die tijdens een kinderfeestje te ondernemen zijn dat er altijd wel iets bij zit dat u zoekt. Bovendien kunnen de kinderen pannenkoeken eten en zich laten betoveren in Koeckersland. Het land van de magie en het avontuur. Daarnaast bent u met een binnen- en buitenspeeltuin niet afhankelijk van het weer. Kortom: uw kinderfeestje kan altijd doorgaan. Reserveer direct of surf verder en ontdek zelf de wereld in Koeckersland, want ook voor volwassenen is het leuk.

Een kinderfeestje organiseren is een leuke, maar moeilijke opdracht. Al dagen, misschien wel weken, van tevoren kijkt hij of zij naar deze dag uit. Natuurlijk zijn klassiekers als koekhappen, zelf koekjes bakken, een speurtocht en knutselen altijd leuk, maar als u een origineel kinderfeestje wilt organiseren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor dit kinderuitje kunt u één van onze themakamers reserveren.

Kinderfeestje organiseren in Noord-Brabant

In ons pannenkoekenrestaurant in Noord-Brabant bevinden zich zes unieke themakamers waar uw kinderfeestje kan beginnen. Al deze ruimtes zijn uitgebreid beschreven verder op onze site, maar wij lichten alvast een tipje van de sluier op. In de Heksenkeuken van Eucalyptus ligt het keukengerei niet in de la, maar bevindt deze zich aan de wand. Aan het plafond hangt de heks die het kinderuitje extra spannend maakt. Knibbel, knabbel, knuistje, wie krijst er het eerst tegen het Heksje?

Ook kunt u uw kinderfeestje organiseren vooraan in ons restaurant, in het Koeckersbos. Of in de Ridderzaal, beneden naast de speelgrot met lange tafels en banken. Na het eten kan het kinderfeestje buiten worden voortgezet door deel te nemen aan een van onze vele activiteiten. Met z’n allen op de step, wandelen, fietsen of kies voor adventure-golf. Een golfspel met veel verrassende elementen.

De meeste kinderuitjes vinden plaats onder begeleiding van ouders, maar natuurlijk staat u er op deze feestelijke dag niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat alles piekfijn verloopt, zodat u als ouder ook kunt genieten van deze bijzondere dag. Elke verjaardag van uw zoon of dochter is toch weer een mijlpaal.

Speciale prijzen voor een kinderuitje

Tegenwoordig is het niet ongebruikelijk dat er een feestelijk uitstapje wordt gemaakt, maar toch vormen de kosten soms een drempel. Begrijpelijk, zeker als er veel vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd. Voor een kinderfeestje betaalt u bij ons zeker niet de hoofdprijs, want wij denken altijd met u mee. Voor het organiseren van kinderuitjes hanteren wij speciale prijzen, zodat ook uw zoon of dochter de dag van zijn/haar leven kan beleven.

U kunt kiezen uit verschillende arrangementen voor een kinderfeestje. Wilt u bijvoorbeeld een normaal feest of superfeest? Het kan allemaal. Van uitnodigingskaarten tot schminken en van vuurwerk voor de jarige tot snoepzak bij vertrek. De prijs is uiteindelijk afhankelijk van uw wensen.

In Noord-Brabant op zoek naar een locatie om een kinderfeestje te organiseren? Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer