In Noord-Brabant dus op zoek naar een kinderrestaurant?

Bij kinderrestaurant Koeckers hoeft jong en oud zich nooit te vervelen. Het kind staat bij ons centraal, want met kinderen uit eten gaan kan een flinke uitdaging zijn. Ze hebben nu eenmaal niet zoveel geduld als volwassenen. Het is voor hen moeilijk om lang en netjes aan tafel te blijven zitten. Daarom kunnen in ons kinderrestaurant in Noord-Brabant kinderen als ze gegeten hebben lekker gaan spelen in een magische omgeving met een ongedwongen sfeer. Verras uw kinderen met een pannenkoek, absoluut een top 1 traktatie en als toetje een geweldige speeltuin. Goed idee? U kunt direct een tafel reserveren.

Leuk kinderrestaurant in Noord-Brabant

Ons kinderrestaurant ligt schitterend in het groen in Den Hout, provincie Noord-Brabant. Pannenkoeken eten is misschien niet origineel, maar wij weten er altijd wel iets bijzonders van te maken. Duimen en vingers aflikken? Dit is toegestaan. Het gaat immers om de gezelligheid en uit eten gaan met kinderen is pas echt leuk als er echt aandacht, beetje gekkigheid en vermaak voor hen is. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook.

Kinderen vermaken kan een uitdaging zijn, maar in ons kinderrestaurant draaien wij onze hand daar niet voor om. Kinderen zijn dol op spelen en creëren. We kunnen bijvoorbeeld de verkleedkleding uit de kast halen, maar ook kan er worden getekend en geknutseld. De actievelingen kunnen zo door naar de trampoline, glijbaan, springheuvel of klimwand. Klimmen is een leuke en leerzame sport, die ook nog eens heel goed is voor de ontwikkeling van uw kind. Bovendien is het geschikt voor jongens en meisjes, en voor verschillende leeftijden.

Originele ideeën en lekker eten

Heeft u kinderen van verschillende leeftijden? Zelfs de allerkleinsten zullen zich bij ons vermaken. Een kinderrestaurant voor alle leeftijden komt u niet vaak tegen. Wij maken het graag iedereen naar hun zin met originele ideeën en lekker eten. Uiteraard serveren wij ook andere lekkernijen. Houdt u niet van pannenkoeken? Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils tegen zeer schappelijke prijzen.

Ook bij slecht weer is een bezoekje aan ons kinderrestaurant in Noord-Brabant meer dan de moeite waard. Er is zelfs een bioscoop waar de kinderen hun favoriete film kunnen kijken of zich suf lachen in onze lachspiegels. Zo kan iemand die zeer mager is, in een bolle spiegel zeer dik worden afgebeeld. Een dikke persoon kan juist in een holle spiegel zeer slank worden. Ook kan iemand langer of juist korter worden afgebeeld. Misschien geen origineel idee, maar wel heel leuk.

Omdat elk bezoekje aan ons kinderrestaurant in Noord-Brabant een feestje is, hebben we voor de kinderen na afloop een leuke verrassing in petto. Ze gaan niet met lege handen naar huis, want met de Koeckersdukaten die ze bij hun pannenkoek krijgen kunnen ze leuke cadeaus uitzoeken in de schatkamer van Puk.

In Noord-Brabant dus op zoek naar een kinderrestaurant? Gevonden! Ons restaurant is centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer