Wij, van de Koeckers, vinden het belangrijk om zo verantwoord en duurzaam mogelijk met de natuur om te gaan. Zo serveren we natuurlijk alleen biologisch geteelde koffie die het Max Havelaar keurmerk mag voeren. Ook heeft onze vleesleverancier het milieukeurmerk. Mileukeur heeft een brede benadering van verduurzaming van haar producten. De criteria van Milieukeur hebben betrekking op de hele levenscyclus van de dieren. Daar zijn we best trots op!

Het team Koeckers bedankt u voor het bezoeken van ons restaurant. Wij proberen er elke dag weer voor iedereen een prettig verblijf van te maken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via Facebook Instagram of via deze website. Wist u dat u ook via internet kunt reserveren? Dit kan tot 3 uur van tevoren via de optie "Reserveren".

Heeft u suggesties, klachten of tips? Heel graag horen wij uw mening via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn van mening dat we er samen met u voor kunnen zorgen dat de Koeckers voor velen een favoriete plek is en blijft.

Koeckersdukaten

De Koeckers zijn dol op kinderen. Dat kun je wel zien aan de Koeckerstuyn en Puk's speelgrot, waar kinderen kunnen spelen! En om ze nog eens extra te verwennen, krijgen alle kinderen écht Koeckersgeld bij hun pannekoeck en ijsje. Wij noemen dit geld Koeckersdukaten.

Met deze dukaten kun je direct een leuk cadeau uitzoeken of je kunt gaan sparen, zodat je de volgende keer een nog groter cadeau kunt meenemen! De Koeckersdukaten zijn speciaal voor kinderen tot 12 jaar.

Gegroet,

Koning Quercus

Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer