Speel in Noord-Brabant midgetgolf bij Koeckers

Midgetgolf spelen bij Koeckers in Noord-Brabant is vooral leuk omdat er veel verrassende elementen aanwezig zijn. Een spannende uitdaging voor jong en oud. In totaal zijn er 18 holes in een kasteelachtige omgeving gemaakt waar u de vreemdste geluiden hoort. Origineel? Jazeker, want ons spel is weliswaar vergelijkbaar met midgetgolf en minigolf maar behoort zeker tot de categorie adventure-golf. Durft u de uitdaging aan? Reserveer direct tegen zeer scherpe prijzen of kom gewoon langs.

Midgetgolf ofwel minigolf blijft een populair spel, ondanks de lange geschiedenis. Van oorsprong is het een Chinees spel dat al in de 13e eeuw overwaaide naar Europa. De moderne golfsport is echter in Schotland ontstaan en uiteindelijk werd het pas in de tweede helft van de 19e eeuw ook in ons land populair. Inmiddels zijn er wel duizenden midgetgolfbanen in Noord-Brabant en ver daarbuiten, maar die van ons blijft bijzonder mede dankzij de mooie entourage.

Midgetgolf spelen in Noord-Brabant

Dagelijks kunt u midgetgolf spelen op ons bosrijke terrein in het mooie Noord-Brabant. U kunt zich melden bij het golfhuisje of receptie voor het huren van de golfsticks om vervolgens uw slag te slaan. Een spel dat leuk is om samen te spelen met het hele gezin en voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Midgetgolf spelen is voor velen leuk, omdat er maar weinig regels zijn. Alle 18 holes hebben een hindernis in de vorm van een bocht, heuvel, of anderszins. Het verschil met golf is dat er bij golf grote afstanden worden overbrugd, en bij midgetgolf slechts enkel meters, binnen kaders. Dit heet een parcours, en deze is zeer gevarieerd. Uiteraard nodigt dit uit om competities te houden. Wie gaat er winnen? Fanatiek zijn is natuurlijk leuk, maar uiteindelijk gaat het om het samenzijn.

Op onze midgetgolfbaan waant u zich direct in een andere wereld. Omgeven door bos, water en goed gezelschap is dit een origineel uitje voor iedereen. U bent heerlijk buiten, weer of geen weer en een beetje lichaamsbeweging is altijd goed. Het golfen kunt u combineren met een bezoek aan ons pannenkoekenrestaurant waar u dezelfde ontspannen sfeer aantreft.

Ideeën voor een dagje uit

Eropuit gaan met het hele gezin is leuk, maar het is niet altijd eenvoudig om weer met een origineel idee voor de dag te komen. Verder op onze site vindt u een aantal ideeën waar midgetgolf er een van is. Het leuke van onze activiteiten is dat u dit altijd kunt combineren met lekker eten in ons pannenkoekenrestaurant.

In ons pannenkoekenrestaurant bevinden zich maar liefst 6 themakamers waar u ambachtelijke pannenkoeken kunt eten voor ouderwetse prijzen. Met ons uitgebreide menu is er voor ieder wel wat wils. Kinderen kunnen na het eten verder spelen in onze leuke buitenspeeltuin, maar ook binnen is er van alles te doen. Uw midgetgolf avontuur zal een verrassende wending krijgen als u Koeckerland heeft ontdekt.

Midgetgolf/ minigolf in Noord-Brabant spelen? Ervaar hoe leuk Koeckersgolf bij Koeckers is. Ons bedrijf is centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer