Op zoek naar een leuk pannenkoekenhuis? Kom naar De Koeckers in Noord-Brabant

Voor jong én oud heeft ons pannenkoekenhuis in Noord-Brabant iets leuks te bieden. Naast lekkere pannenkoeken, hebben wij veel leuke in -en outdoor activiteiten. Als het buiten slecht weer is, kan uw gezin zich prima vermaken in onze binnenspeeltuin met bioscoop, lachspiegels, klimwanden en nog veel meer. Bij mooi weer kan iedereen zich uitleven in onze grote buitenspeeltuin. Kortom: met een uitgebreide menukaart en leuke activiteiten zal niemand zich een moment vervelen. U kunt direct een plekje reserveren bij ons pannenkoekenhuis of kom gewoon langs. Centraal gelegen in Noord-Brabant zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit alle delen van het land.

Origineel pannenkoekenhuis in Noord-Brabant

Ons pannenkoekenhuis in Noord-Brabant is een droom voor vele kinderen. Waarom? Ze kunnen er veilig en ongestoord spelen. Daarbij heeft de locatie iets mystieks waar de meeste kinderen gek op zijn. Vanuit het pannenkoekenhuis gaat er zelfs een glijbaan zo de speelgrot in waar van alles te doen is.

Het pannenkoekenhuis bestaat niet uit 1 ruimte. Er zijn verschillende themakamers waar u met uw gezin kunt eten. Zijn de kinderen klaar met eten? Dan vinden ze achterop hun placemat een leuke speurtocht waarbij ze de geheimen ontdekken van ons pannenkoekenhuis en de speeltuin.

Pannenkoekenhuis voor kinderfeestjes

Bij uitstek is ons pannenkoekenhuis geschikt voor kinderfeestjes, juist omdat er van alles te doen is. Wij kunnen voor groepen feestjes organiseren met een bepaald thema. Denk aan een schatzoekersfeestje. Een leuke puzzeltocht waarbij de kinderen op zoek gaan naar de schat van een oude struikroversbende. Of wat dacht u van een heus Koeckers DJ feestje? Wij organiseren het graag voor de jarige. Samen wordt er muziek gemixed met digitale controllers en CD spelers. Uiteraard onder professionele begeleiding. Dat wordt pas echt een origineel kinderfeestje. Na afloop kunnen de kinderen genieten van de beste pannenkoeken van Noord-Brabant en omstreken.

Welk kind wil er nou geen feestje geven en genieten van de lekkerste pannenkoeken? Om vervolgens de allerleukste activiteiten te ondernemen samen met vriendjes of vriendinnetjes. Nergens anders kunt u beter terecht dan bij ons pannenkoekenhuis in Noord-Brabant, want wij zijn immers dol op kinderen en de kinderen zijn bij ons de baas. Om de kinderen nog eens extra te verwennen, krijgen alle kinderen Koeckersdukaten waarmee ze een leuk cadeau kunnen uitzoeken in de schatkamer die zich in de speelgrot bevindt.

Ideeën voor leuke arrangementen

Ook als er niets te vieren valt, bent u bij ons van harte welkom met familie, vrienden of collega’s. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er speciale arrangementen waardoor u wat voordeliger uit bent. Een arrangement valt te combineren met een van onze leuke outdoor activiteiten. Denk aan steppen, duo-steppen, fietsen, midgetgolfen en nog veel meer.

Ons pannenkoekenhuis in Noord-Brabant moet u echt eens komen ontdekken. Eenmaal gevonden, weten wij zeker dat u vaker terug zal komen. Bovendien hanteren wij schappelijke prijzen. In de zomer zijn wij zelfs 7 dagen per week geopend. U hoeft dus niet tot het weekend te wachten als u op zoek bent naar een origineel pannenkoekenhuis voor het nodige vertier. Vanaf 10.00 uur zijn onze Koeckersdeuren voor u geopend.

Op zoek naar een goed pannenkoekenhuis in Noord-Brabant? Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer