Lekker pannenkoeken eten in Noord-Brabant? Kom dan snel naar ons pannenkoekenrestaurant

U kunt niet alleen lekkere pannenkoeken eten bij ons pannenkoekenrestaurant in Noord-Brabant, want er is nog veel meer te doen. Er kan worden gespeeld in een binnen- en buitenspeeltuin, film worden gekeken, golfen met verrassende elementen en nog veel meer. Ons pannenkoekenrestaurant is dé locatie voor een leuk dagje uit. Neem familie, vrienden of collega’s mee en wij zorgen dan voor een unieke beleving. Nieuwsgierig geworden? U kunt direct een tafel reserveren.

Lekker pannenkoeken eten in Noord-Brabant

Pannenkoeken eten is altijd een feest. Ze hebben iets warms, gezelligs en het is een echt ouderwets familiegerecht. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zijn gek op pannenkoeken. Wij bieden een uitgebreide menukaart, zodat er voor ieder wat wils aanwezig is. Van hartige tot zoete pannenkoeken met lekkere nagerechten. Echter, wij zijn geen pannenkoekenrestaurant waar u er dertien van in een dozijn vindt. Met onze originele activiteiten maken wij uw dagje uit in Noord-Brabant bijzonder. Een uitje dat niet snel zal worden vergeten…

Koninklijke pannenkoeken eten

Pannenkoeken eten is typisch Nederlands. Een oud recept gegoten in een modern jasje. Er zijn talloze combinaties mogelijk, van pannenkoeken met banaan en chocoladesaus tot zelfs koninklijke pannenkoeken die u alleen in ons pannenkoekenrestaurant kunt laten maken. Wij hebben een mix gemaakt van vele Europese en niet-Europese landen, van een oosterse pannenkoek uit Indonesië tot een mediterraanse pannenkoek uit Spanje. Niet alleen onze gerechten maken ons origineel, ook onze locatie in hartje Noord-Brabant is heel bijzonder.

Pannenkoekenrestaurant met binnen- en buitenspeeltuin

In ons pannenkoekenrestaurant hoeft niemand zich een seconde te vervelen. Zeker als u met kinderen komt, is dit een prettige gedachte. Onze binnen- en buitenspeeltuin biedt veel vertier en voor diegene die wil uitrusten na het eten van een heerlijke pannenkoek, kan een film kijken in onze eigen grotbioscoop. Wij hebben geregeld spannende goochelacts aan tafel door de goochelaar Alex van ‘Bougé Magic’. Kijkt u maar eens in onze agenda, zodat u zijn optreden niet mist. Het allerleukste is voor kinderen nog wel dat ze na afloop van een bezoek aan ons pannenkoekenrestaurant echte Koeckersdukaten krijgen waarmee ze een cadeautje kunnen halen in de schatkamer waar onze mooiste veroveringen liggen te wachten.

Maak kennis met een bijzondere Brabantse familie

Ons pannenkoekenrestaurant wordt gerund door een bijzondere familie, De Koeckers. Heel vroeger woonden ze in bomen en daarom is iedereen vernoemd naar een boom. Zo hebben we Eucalyptus de heks, maar wel een hele lieve heks want iedereen bij de Koeckers is dol op kinderen en op pannenkoeken eten. Natuurlijk is er ook een Oma Koecker die zich bezighoudt met het maken van de lekkerste soepen. Prinses Tilla zorgt voor vers fruit, dat ze elke dag in het bos gaat plukken. Iedereen in de familie heeft zo z’n eigen taak om dit geweldige pannenkoekenrestaurant te runnen. Een vriendelijk bomenvolkje dat uw dag wel heel bijzonder maakt. U kunt met hen kennismaken door direct een tafel te reserveren.

In Noord-Brabant op zoek naar een pannenkoekenrestaurant waar u de lekkerste pannenkoeken kunt eten? Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer