Op zoek naar een speelgelegenheid met restaurant in Noord-Brabant? Kom naar Koeckersland

Een speelgelegenheid met restaurant is in Noord-Brabant niet altijd makkelijk te vinden. Vaak gaat het dan om restaurants waar u niet zo uitgebreid kunt eten. Bij ons is dit wel anders, want naast lekkere pannenkoeken en andere smaakvolle gerechten, kunnen uw kinderen in ons pannenkoekenhuis volop plezier beleven. Er is veel speelgelegenheid, zoals een binnen- en buitenspeeltuin met glijbanen, trampolines en nog veel meer. Ook als het dus slecht weer is, kunt u bij ons uitstekend terecht. U kunt direct een tafel reserveren in een van onze leuke themakamers. Neem alvast een kijkje via onze virtuele tour.

Leuke speelgelegenheid met restaurant in Noord-Brabant

Als u met uw kinderen uit eten wilt gaan, dan is speelgelegenheid belangrijk. Kinderen gebruiken spel om belevenissen te herhalen. Dan kan het zich een gebeurtenis eigen maken en hoeven ze zich niet te vervelen. Kinderen willen nu eenmaal niet urenlang in een restaurant netjes op een stoel zitten, ze willen bewegen. Een speelgelegenheid met restaurant is dan ook de ideale plek voor kind en ouder. Een bonte mix van lekker eten en leuk spelen, dat is wat u in Koeckersland vindt. En wij zijn gek op kinderen en doen er alles aan om ze te vermaken.

Vooral onze speeltuin heeft een enorme aantrekkingskracht, zeker als het gaat om de trampoline. Tegenwoordig worden de kinderen steeds minder actief en zijn ze vaak achter de televisie, tablet of telefoon te vinden. Omdat trampoline springen zo leuk is, zullen ze de tablet binnen inruilen voor actief buiten zijn. Uiteraard komt dit ten goede van uw kind en kunnen ze heerlijk hun energie kwijt.

Koeckersland is een feest voor kinderen

Koeckersland is een feest voor kinderen. Er is onder meer een enorme reuze glijbaan, trampolines, schommels en springen doen ze niet op hun stoel maar vanaf een heuse springheuvel. Moe van het spelen, kunnen ze bij u aan tafel aanschuiven om te genieten van de lekkerste pannenkoeken van Noord-Brabant en meer.

Wij hebben een uitgebreide menukaart. Wilt u eens iets anders eten dan pannenkoeken? Wij hebben ook heerlijke salades, soepen en broodgerechten. Daarbij zijn onze prijzen laag te noemen. Voordelig uit eten in een restaurant met speelgelegenheid? Daar kunt u toch geen nee tegen zeggen?

Rookvrije buiten speelgelegenheid

Sinds kort is ook onze buiten speelgelegenheid rookvrij. Met een rookvrije speeltuin en buitenterrassen kan uw kind nergens gezonder spelen. Wij zijn een van de weinige restaurants in Noord-Brabant met speelgelegenheid waar u een dergelijke rookvrije locatie vindt. Nog maar een handvol speeltuinen is nu daadwerkelijk rookvrij. In landen als Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten is de rookvrije speeltuin standaard, maar in Nederland zijn we nog niet zover. Waarschijnlijk zal dit niet lang meer duren, maar wij zetten graag de trend.

Op zoek naar een ontspannen speelgelegenheid voor de kinderen mét restaurant in Noord-Brabant? Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer