Origineel themarestaurant in Noord-Brabant voor een uitje met kinderen

Ons themarestaurant in Noord-Brabant is bijzonder geschikt voor een uitje met kinderen. Naast heerlijk eten, hoeft geen enkel kind zich bij ons te vervelen. Er is een binnen- en buitenspeeltuin waar iedereen zich kan vermaken, ook als het minder weer is. Ons restaurant heeft maar liefst 6 themakamers. Een heuse Koningskamer met een bar ingebouwd als kasteel of lekker eten en spelen in de Heksenkeuken van Eucalyptus. Het kán allemaal. Themafeest organiseren? Ook grotere groepen zijn van harte welkom. Niets is te gek, van Toverfeestje tot Bakkersfeestje. Surf snel verder en bekijk de mogelijkheden. Prijzen? U vindt ze verderop.

Leuk themarestaurant in Noord-Brabant

Een uitje met kinderen organiseren kan moeilijk zijn. Naast een leuke locatie, is lekker eten en vertier belangrijk. Wij bieden al deze ingrediënten in ons themarestaurant. Een mooie locatie in Noord-Brabant in het groen waar alle kinderen naar hartenlust pannenkoeken kunnen eten en voor of daarna heerlijk binnen of buiten kunnen spelen.

In onze buitenspeeltuin en binnenspeeltuin is van alles te doen. Buiten staan de trampolines ongeduldig te wachten en de leuke springheuvel kan gebruikt worden om nog meer energie kwijt te raken. Is het slecht weer? In ons themarestaurant kunnen uw kinderen genieten van een filmpje in de bioscoop of klimmen en klauteren. Origineel? Toch wel, want alles vindt plaats in een magische omgeving.

Als u ons themarestaurant met uw kinderen binnenkomt, waant u zich direct in een andere wereld. Een magische wereld waar elk kind zich vrij en gelukkig voelt. Voor een jong kind loopt fantasie en werkelijkheid nog door elkaar heen. Ze kunnen geen onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid. Alleen wat ze zien is echt. Dat maakt een bezoek aan ons themarestaurant dan ook zo leuk. Nog dagenlang zullen uw kinderen praten over hun belevenissen.

Origineel themafeest organiseren

Voor ouders die een origineel themafeest voor hun kinderen willen organiseren, zijn ook bij ons aan het juiste adres. Het thema kunt u zelf bepalen, maar op onze site treft u enkele voorbeelden aan. Denk bijvoorbeeld aan een Toverfeestje waarin de onderwerpen goochelen en toveren centraal staan. Met de juiste toverspreuk en een beetje magie wordt dit een perfect feestje. Of wat dacht u van een Drakenfeestje? Uiteraard zorgen wij voor de aankleding en heuse drakenspelletjes. Moe en hongerig van het spelen kunnen de kinderen daarna heerlijke pannenkoeken eten tegen een prima prijs.

Ondanks het oeroude recept, zijn onze pannenkoeken nog steeds bijzonder populair. Sterker nog, die populariteit groeit alleen maar. U vindt de meest spannende smaakcombinaties op onze menukaart. Voor kinderen houden wij het meestal simpel, maar ze kunnen ook kiezen voor een uitgebreid kindermenu, zoals het prinsessenmenu of drakenmenu. Past perfect bij een Toverfeestje of Drakenfeestje met als klap op de vuurpijl heerlijk softijs met smarties. Themafeest vieren? In Noord-Brabant zijn wij uniek met ons magisch themarestaurant.

Op zoek naar een origineel themarestaurant in Noord-Brabant? Wij zijn centraal gelegen in Den Hout en eenvoudig bereikbaar vanuit onderstaande steden en plaatsen.

 • Breda
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Made
 • Prinsenbeek
 • Oosterhout
 • Raamsdonksveer
 • Rijen
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Tilburg
 • Zevenbergen


Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckers ducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer