• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Pannenkoekenhuis in Brabant

Pannenkoekenhuis Koeckers is een pannenkoekenhuis in Zundert en Den Hout, Brabant, met een speeltuin voor kinderen. Kinderen en hun ouders kunnen hier heerlijke pannenkoeken eten. De ouders genieten op ons terras terwijl de kinderen zich uitleven in de grote en diverse speeltuin van het leukste pannenkoekenhuis van Brabant.

Meer dan alleen een pannenkoekenhuis in Brabant

Pannenkoekenhuis Koeckers vindt u in Den Hout en Zundert, Brabant, in een natuurrijke omgeving en het is meer dan alleen een pannenkoekenhuis met grote gratis parkeerplaats. Natuurlijk kunt u bij ons de lekkerste pannenkoeken eten en genieten uw kinderen in de speeltuin, maar er is nog veel meer mogelijk. We hebben zes themakamers waar u in sprookjesachtige stijl kunt dineren. Onze omgeving leent zich daarnaast ook uitstekend voor verschillende buitenactiviteiten. Als het lekker weer is, kunnen de kinderen lekker buitenspelen: er zijn trampolines, schommels, glijbanen, een geluidsboog en nog veel meer. Is het weer wat minder? Dan kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in onze speelgrot waar ze naar toe gaan middels een glijbaan vanuit het restaurant! Hier vinden ze een bioscoop, een klim funhouse, lachspiegels en educatieve wandspellen.

Ontdek Puk’s Schatkamer

Nadat de kinderen gespeeld hebben in de grote speeltuin van pannenkoekenhuis Koeckers in Brabant, kan het energiegehalte aangevuld worden met pannenkoeken. Bij de pannenkoek krijgen kinderen tot twaalf jaar Koeckersdukaten, waarmee ze een leuk cadeau uit kunnen zoeken in Puk’s Schatkamer! Kinderen kunnen ook de Koeckersdukaten opsparen en inruilen voor een groter cadeau wanneer zij een volgende keer komen bij ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Brabant.

Ontdek ook de buitenactiviteiten

Het is ook mogelijk om buitenactiviteiten te organiseren bij ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Brabant! Ga bijvoorbeeld midgetgolfen, huur fietsen of steps en kies een mooie route in onze natuurrijke omgeving. Sluit de actieve middag natuurlijk af met het eten van pannenkoeken. Een buitenactiviteit of een tafel reserveert u eenvoudig online, maar u kunt hiervoor ook bellen naar 0162-455036. Dan heten we u graag welkom bij ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Brabant!