• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Pannenkoekenhuis in Brabant

Pannenkoekenhuis Koeckers is een pannenkoekenhuis in Zundert en Den Hout, Brabant, met een speeltuin voor kinderen. Kinderen en hun ouders kunnen hier heerlijke pannenkoeken eten. De ouders genieten op ons terras terwijl de kinderen zich uitleven in de grote en diverse speeltuin van het leukste pannenkoekenhuis van Brabant.

Meer dan alleen een pannenkoekenhuis in Brabant

Pannenkoekenhuis Koeckers vind je zowel in Den Hout als in Zundert, Brabant, in een natuurrijke omgeving. Het is meer dan alleen een pannenkoekenhuis met grote gratis parkeerplaats. Natuurlijk kun je bij ons de lekkerste pannenkoeken eten en genieten jouw kinderen in de speeltuin, maar er is nog veel meer mogelijk. In Den Hout hebben we zes themakamers waar je in sprookjesachtige stijl kunt dineren. De bosrijke omgeving in Zundert en Den Hout leent zich daarnaast ook uitstekend voor verschillende buitenactiviteiten. Als het lekker weer is, kunnen de kinderen lekker buitenspelen: er zijn trampolines, schommels, glijbanen en nog veel meer. Is het weer wat minder? Dan kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in onze binnenspeeltuinen. In Den Hout gaan ze op avontuur in de speelgrot, waar ze naartoe gaan middels een glijbaan vanuit het restaurant! Hier vinden ze een bioscoop, een funhouse, lachspiegels en educatieve wandspellen. In Zundert hebben we een prachtige speelhut met grote legoblokken, een speelhuisje en eveneens een bioscoop en wandspelletjes!

Ontdek Puk’s Schatkamer

Nadat de kinderen tijdens een feestje of familie-uitje gespeeld hebben in de grote speeltuin van Pannenkoekenhuis Koeckers in Brabant, kan het energiegehalte aangevuld worden met pannenkoeken. Bij de pannenkoek krijgen kinderen tot twaalf jaar Koeckers dukaten, waarmee ze een leuk cadeau uit mogen zoeken in Puk’s Schatkamer! Kinderen kunnen ook de Koeckers dukaten opsparen en inruilen voor een groter cadeau wanneer zij een volgende keer komen eten bij ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Brabant.

Ontdek ook de buitenactiviteiten

Het is ook mogelijk om buitenactiviteiten te organiseren bij ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Brabant! Ga bijvoorbeeld midgetgolfen, huur fietsen of steps en kies een mooie route in onze natuurrijke omgeving. Sluit de actieve middag natuurlijk af met het eten van pannenkoeken. Het reserveren van een tafel of een leuke buitenactiviteit kan eenvoudig online, maar het is ook mogelijk om even te bellen. Voor een tafeltje in ons pannenkoekenrestaurant in Den Hout bel je naar 0162 455 036. Voor een reservering in ons restaurant in Zundert bel je naar 085 4863747.