• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Pannenkoekenrestaurant nabij Breda

Koeckers is een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van Breda met veel speelgelegenheden voor kinderen. Kinderen en hun ouders kunnen hier heerlijke pannenkoeken eten. De ouders kunnen genieten op ons terras terwijl de kinderen zich uitleven in onze grote en diverse speeltuin van het leukste pannenkoekenhuis van Brabant.

Meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant nabij Breda

Pannenkoekenhuis Koeckers vindt u in Den Hout in een natuurrijke omgeving nabij Breda en het is meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant met grote gratis parkeerplaats. Natuurlijk kunt u in ons pannenkoekenhuis de lekkerste pannenkoeken van Brabant eten en genieten uw kinderen in de speeltuin, maar er is nog veel meer mogelijk. We hebben zes themakamers waar u in sprookjesachtige stijl kunt dineren. Onze omgeving leent zich daarnaast ook uitstekend voor verschillende buitenactiviteiten. Als het lekker weer is kunnen de kinderen lekker buitenspelen: er zijn trampolines, schommels, glijbanen, een geluidsboog en nog veel meer. Is het weer wat minder? Dan kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in onze speelgrot waar ze naar toe gaan middels een glijbaan vanuit het restaurant! Hier vinden ze een bioscoop, een klim funhouse, lachspiegels en educatieve wandspellen.

Ontdek Puk’s Schatkamer

Nadat de kinderen gespeeld hebben in de grote speeltuin van pannenkoekenhuis Koeckers in Brabant, kan het energiegehalte aangevuld worden met pannenkoeken. Bij de pannenkoek krijgen kinderen tot 12 jaar Koeckersdukaten, waarmee ze een leuk cadeau uit kunnen zoeken in Puk’s Schatkamer! Kinderen kunnen ook de Koeckersdukaten opsparen en inruilen voor een groter cadeau wanneer zij een volgende keer komen bij ons pannenkoekenrestaurant in Breda.

Ook buitenactiviteiten

Het is ook mogelijk om buitenactiviteiten te organiseren bij ons pannenkoekenrestaurant nabij Breda! Ga bijvoorbeeld midgetgolfen, huur fietsen of steps en kies een mooie route in onze natuurrijke omgeving. Sluit de actieve middag natuurlijk af met het eten van pannenkoeken in ons restaurant. Een buitenactiviteit of een tafel in ons restaurant reserveert u eenvoudig online, maar u kunt hiervoor ook bellen naar 0162-455036. Dan heten we u graag welkom bij ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Brabant!