• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Restaurant in de buurt van de Efteling

Pannenkoekenhuis Koeckers is een gezellig en kindvriendelijk restaurant in de buurt van de Efteling. Bent u op zoek naar een restaurant waar u een dag in de Efteling gezellig kunt afsluiten? Kom dan naar Pannenkoekenhuis Koeckers met zijn grote gratis parkeerplaats. In de natuurrijke omgeving van Den Hout en in de buurt van de Efteling vindt u ons sprookjesachtige restaurant waar u samen met uw kinderen kunt genieten van heerlijke pannenkoeken.

Ons restaurant in de buurt van de Efteling heeft een gezellig terras

Na een dag in de Efteling bent u natuurlijk op zoek naar een restaurant in de buurt. Bij Pannenkoekenhuis Koeckers kunt u de dag in stijl afsluiten. Kom pannenkoeken eten in één van onze sprookjesachtige themakamers. U kunt dineren in een kasteel, boot, ridderzaal of bos! De kinderen glijden na het eten via de glijbaan zó naar beneden, naar onze speelgrot vlak bij ons restaurant dat dicht in de buurt ligt van de Efteling. Hier vinden ze een bioscoop, educatieve speelwanden, lachspiegels en een klim funhouse waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Is het een mooie zomerdag? Dan kunt u ook pannenkoeken eten op ons gezellige terras terwijl de kinderen spelen in de grote speeltuin met trampolines, schommels en nog veel meer.

Voordelig uiteten

Wij zijn een restaurant in de buurt van de Efteling waar u voordelig kunt eten. Wie wil dat nu niet? Op onze menukaart vindt u de lekkerste pannenkoeken. Reserveer nu online een tafel in ons restaurant of neem contact met ons op door te bellen naar 0162-455036.