• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Restaurant met speelgelegenheid in Brabant

Pannenkoekenhuis Koeckers is een restaurant met speelgelegenheid in Brabant. Onze kindvriendelijke restaurants in Den Hout en Zundert, Brabant, zijn zowel geschikt voor junioren als senioren en zelfs grote groepen verwelkomen wij graag in ons kinderrestaurant. U bent bij ons kindvriendelijk restaurant in Noord-Brabant niet enkel welkom voor heerlijke pannenkoeken, maar ook voor een totale beleving en een uitgestrekte binnen- en buitenspeeltuin. U geniet daarnaast van verschillende outdooractiviteiten, zoals adventure golf, steppen, fietsverhuur en mooie fiets- en wandelroutes. Kom eens langs bij onze kindvriendelijke restaurants in Brabant met uw kinderen en ze willen nooit meer naar huis!

Een uitermate kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid in Noord-Brabant

Wij zijn een uitermate kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid in Den Hout en Zundert, in Noord-Brabant. Wij hebben niet alleen een speciaal kindermenu, maar ook een speelgrot die via het restaurant te bereiken is! De kinderen gaan hier via een grote glijbaan naartoe, zodat ze eindeloos kunnen spelen. In de speelgrot klimmen de kinderen in het funhouse, kijken ze een filmpje in de bioscoop en lachen ze heerlijk dankzij de lachspiegels. De kinderen kunnen ook op speurtocht door ons kinderrestaurant in Brabant om een puzzel op te lossen. Is het mooi weer? Dan spelen de kinderen heerlijk buiten in onze grote buitenspeeltuin, terwijl de volwassenen genieten op het grote terras. Hier zijn trampolines, een reuzeglijbaan, schommels, een kabelbaan en nog veel meer te vinden! Tijdens het eten van de lekkere pannenkoeken in ons kinderrestaurant in Brabant kijken de kinderen hun ogen uit in één van de zes themakamers:

  • De Koningskamer: met een bar ingebouwd als kasteel;
  • De Ridderzaal: beneden naast de speelgrot, met grote ridderlijke vlaggen aan het plafond;
  • De Heksenkamer van Eucalyptus: met een heks aan het plafond;
  • Het Botenhuys: er staat een boot rechtop tegen de muur;
  • Het Quercus hof: centraal in het restaurant, bij de ingang van de speelgrot;
  • Het Koeckersbos: eten in een bos met bomen, vooraan in het restaurant.

Vier een kinderfeestje bij ons

Kom naar onze kindvriendelijke restaurants: beide vestigingen zijn een prachtig restaurant met speelgelegenheid in Brabant! U vindt ons kinderrestaurant met gratis parkeerplaats in Den Hout en Zundert, een natuurrijk plaatsje in Brabant. Naast dat er heerlijk gegeten en gespeeld kan worden bij ons kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid in Noord-Brabant, leent het zich ook perfect voor het vieren van kinderfeestjes! Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een verkleedfeest bij een kasteelfeest of Super Hero's feest, maar ook een bakkersfeestje, een stepfeestje, een schatzoekersfeestje of een golffeestje. Reserveer nu online uw tafel in een van de meest kindvriendelijke restaurants in Brabant. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Zundert door te bellen naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Wilt u onze vestiging in Den Hout bereiken? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl.