• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Restaurant met speeltuin nabij Breda

Pannenkoekenhuis Koeckers is een gezellig restaurant met een grote speeltuin en gratis ruime parkeerplaats in de omgeving van Breda. U vindt ons namelijk in Den Hout, in een erg natuurrijke omgeving die zich perfect leent voor verschillende buitenactiviteiten. Het is bij ons ook mogelijk om georganiseerde activiteiten te boeken en zelfs om een onvergetelijk kinderfeestje te vieren!

Een heerlijk restaurant met grote speeltuin nabij Breda

In de buurt van Breda eet u heerlijke pannenkoeken in ons restaurant met grote speeltuin. Wij verwelkomen u en uw familie graag in Pannenkoekenhuis Koeckers! Hier kunt u met de kinderen genieten van de lekkerste pannenkoeken in een van onze zes themakamers. Ons restaurant is namelijk opgedeeld in verschillende thema’s die een extra beleving geven aan het eten! Voor of na het eten glijden de kinderen zo met het grootste plezier via een grote glijbaan in de speelgrot in de speeltuin van ons restaurant nabij Breda, waar ze een heuse bioscoop, lachspiegels, educatieve speelwanden en een klimfunhouse vinden. Is het mooi weer? Dan kunt u plaatsnemen op ons grote terras dat uitkijkt op onze uitgestrekte speeltuin. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven bij het restaurant met speeltuin nabij Breda. Springen op onze trampolines, heen en weer op de schommel of klimmen en klauteren op het klimrek.

Reserveer nu online

Reserveer nu online een tafel in ons restaurant met grote speeltuin in Den Hout, nabij Breda. Voor meer informatie, of voor het telefonisch reserveren van een tafel kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0162-455036.