• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Speeltuin nabij Oosterhout

Kom naar de leukste speeltuin in omgeving Oosterhout. Terwijl de kinderen zich vermaken in de binnen- en buitenspeeltuin van Pannenkoekenhuis Koeckers geniet u van een drankje op het terras of in het gezellige restaurant. Pannenkoekenhuis Koeckers is gevestigd in Den Hout, wat nog geen 20 minuten rijden van Breda ligt. Midden in de natuur geniet u van de lekkerste zoete en hartige pannenkoeken. Een dagje in de speeltuin in omgeving Oosterhout wordt door kinderen niet snel vergeten.

Leef uit in de leukste speeltuin in omgeving Oosterhout

Bij een speeltuin wordt er vaak aan een buitenspeeltuin gedacht. Maar bij Pannenkoekenhuis Koeckers hebben wij voor de kinderen ook een speelgrot waar er geklommen kan worden aan in het klim funhouse, een filmpje gekeken kan worden in de bioscoop, educatieve spelletjes aan de wand gespeeld kunnen worden en gelachen kan worden bij de lachspiegels. Wanneer het mooi weer is, hebben de kinderen de mogelijkheid om hun energie ook buiten in onze speeltuin in Oosterhout kwijt te kunnen op bijvoorbeeld trampolines, de springheuvel, glijbanen of de kabelbaan.

Spaar Koeckersdukaten

Dat wij bij Pannenkoekenhuis Koeckers gek op kinderen zijn is geen nieuwtje. Om kinderen een totaal beleving te geven, krijgen alle kinderen bij hun pannenkoek échte Koeckersdukaten. Ruil de dukaten direct in voor een mooi cadeau of spaar voor een groter cadeau. De Koeckersdukaten worden aan kinderen tot 12 jaar gegeven. Kom zelf de pannenkoeken proeven en laat uw kinderen in de speeltuin in omgeving Oosterhout spelen. Reserveer via de reserveerknop op de website of bel ons op 0162-455036.