• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Step huren in omgeving Breda

Wilt u een step huren in omgeving Breda? Kom steppen door de Vrachelse heide. Bij Pannenkoekenhuis Koeckers zijn wij ook gespecialiseerd in buitenactiviteiten zoals steppen en fietsen. Wij zijn gevestigd in Den Hout, wat nog geen 20 minuten rijden van Breda is. Rijd na het eten van een zoete of hartige pannenkoek de steproute over de Koeckersheide.

Bij Koeckers kunt u een step huren in omgeving Breda

De steptocht is een echt gezinsuitje. Step door de prachtige natuur waar Pannenkoekenhuis Koeckers in gelegen is. Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar is de steproute met bijhorende opdrachten bedacht. Step in uw eentje of met z’n tweeën op een duostep over de Koeckersheide. Wanneer iedereen veilig langs ‘Het meer van de Zeedraak’ is gekomen, is de missie geslaagd! De route is ongeveer 6 kilometer lang en duurt 2 uur.

Is steppen niet echt uw ding?

Gelukkig kan de steproute ook met de fiets gereden worden. Wij verhuren fietsen voor jong en oud. Kies uit dames-, heren- en kinderfietsen. De dames- en herenfietsen zijn uit te breiden met een kinderzitje. Wilt u extra lang van de mooie omgeving genieten? Dan kunt u een step of fiets bijvoorbeeld ook voor een halve of hele dag huren bij ons nabij Breda. Bent u ook zo benieuwd geworden naar deze mooie route? Kom snel naar Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Breda voor het huren van een step. Komt u met de auto en de eigen fietsen op de fietsendrager? Wij hebben een grote gratis parkeerplaats waar u deze kwijt kunt. Heeft u vragen over het huren van een step of fiets bij ons in omgeving Breda? U kunt bellen naar het nummer 0162-455036.