• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Step huren in omgeving Breda

Wil je een step huren in omgeving Breda? Kom steppen door de Vrachelse Heide. Bij Pannenkoekenhuis Koeckers zijn wij ook gespecialiseerd in buitenactiviteiten zoals steppen en fietsen. Wij zijn gevestigd in Den Hout, wat nog geen 20 minuten rijden van Breda is. Rijd na het eten van een zoete of hartige pannenkoek de steproute over de Koeckersheide.

Bij Koeckers kun je een step huren in omgeving Breda

De steptocht is een echt gezinsuitje. Step door de prachtige natuur waar ons pannenkoekenrestaurant vlak bij Breda in gelegen is. Speciaal voor kinderfeestjes en uitjes voor kinderen vanaf 9 jaar is de steproute met bijhorende opdrachten bedacht. Step alleen of met z’n tweeën op een duostep over de Koeckersheide. Wanneer iedereen veilig langs ‘Het meer van de Zeedraak’ is gekomen, is de missie geslaagd! De route is ongeveer 6 kilometer lang en duurt 2 uur.

Is steppen niet echt jouw ding?

Gelukkig kan de steproute ook met de fiets gereden worden. Wij verhuren fietsen voor jong en oud. Kies uit dames-, heren- en kinderfietsen. De dames- en herenfietsen zijn uit te breiden met een kinderzitje. Wil je extra lang van de mooie omgeving genieten? Dan kun je een step of fiets bijvoorbeeld ook voor een halve of hele dag huren bij ons voor een uniek uitje nabij Breda.

Ontdek de mooiste route op de step

Ben je ook zo benieuwd geworden naar deze mooie route in de natuur rondom Breda? Kom snel naar Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Breda voor het huren van een step. Kom je met de auto en de eigen fietsen op de fietsendrager? Wij hebben een grote gratis parkeerplaats waar je deze kwijt kunt. Heb je vragen over het huren van een step bij ons in omgeving Breda? Bel dan naar de vestiging in Den Hout via 0162-455036.