• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote speeltuin

Uit eten in Zundert

Ga uit eten bij ons restaurant in Zundert en geniet met het hele gezin van een heerlijke pannenkoek of een ander lekker gerecht van onze uitgebreide menukaart. Je neemt gerust plaats in ons sfeervolle restaurant of ons prachtige terras midden in de natuur, zodat je optimaal kunt genieten van jouw gerecht. Terwijl je alvorens of na het diner geniet van een drankje, kunnen de kinderen heerlijk spelen in onze speeltuin. Ga dus gerust met het hele gezin uit eten bij ons in Zundert.

Ga uit eten in Zundert en geniet van een unieke beleving

Ons restaurant in Zundert staat voor kwaliteit, service, gastvrijheid en gezelligheid. Wij doen er dan ook alles aan om een unieke beleving te bieden voor het hele gezin. De ouders komen heerlijk tot rust op ons terras midden in de prachtige natuur terwijl de kinderen spelen in de binnen- of buitenspeeltuin. Zij spelen binnen in onze speelhut, maar als het goed weer is kunnen zij ook naar buiten om te klimmen en klauteren op een glijbaan, klimrek of trampoline. Uit eten gaan bij ons in Zundert is dus een compleet uitje voor het hele gezin!

Bekijk onze menukaart

Wil je uit eten of lunchen in ons prachtige restaurant in Zundert, maar wil je allereerst weten wat je bij ons kunt eten? Bekijk dan onze menukaart. Ben je overtuigd en wil je reserveren? Doe dit dan eenvoudig en snel online of neem contact met ons op door te bellen naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl.