• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Workshop koekjes bakken

Organiseer het kinderfeestje van uw zoon of dochter bij Pannenkoekenhuis Koeckers en volg een workshop koekjes bakken! Dit is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is bij ons mogelijk om verschillende kinderfeestjes te organiseren. U vindt ons in Den Hout in Brabant, een natuurrijke omgeving die zich perfect leent voor het organiseren van verschillende binnen- en buitenactiviteiten.

Een workshop koekjes bakken als kinderfeestje

Het is bij Pannenkoekenhuis Koeckers mogelijk om verschillende kinderfeestjes te organiseren! Kies bijvoorbeeld voor het bakkersfeestje, waarbij de kinderen een workshop koekjes bakken krijgen. De kinderen rollen het deeg en maken zelf figuurtjes uit het deeg. Ze mogen de koekjes decoreren waarna de kok deze in de oven doet. Terwijl de koekjes bruin worden in de oven, kunnen de kinderen tijdens het bakken buitenspelen. Wij hebben namelijk een grote speeltuin met glijbanen, schommels, trampolines en klimrekken. Bij slecht weer kan er binnen gespeeld worden in de speelgrot. Daarna gaan we aan tafel en genieten de kinderen van een lekkere pannenkoek. Na afloop van de workshop koekjes bakken tijdens dit geweldige kinderfeestje, krijgen de kinderen een zak met de zelfgemaakte koekjes mee naar huis.

Bakkersfeestje reserveren

Wilt u graag een workshop koekjes bakken organiseren als kinderfeestje? Vier het kinderfeestje van uw kind bij ons, en ga lekker bakken! U kunt voor een leuk kinderfeestje terecht bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout. Deze natuurlijke omgeving leent zich namelijk uitstekend voor kinderfeestjes. Reserveer nu eenvoudig online het bakkersfeestje. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0162-455036. Dan vertellen wij u er graag meer over.