• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelmogelijkheden

Een workshop koekjes bakken

Organiseer een workshop koekjes bakken bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout of Zundert. Het is een speciale workshop voor kinderen vanaf zes jaar, waarbij zij zelf de figuurtjes maken en versieren met de lekkerste ingrediënten. De pannenkoekenbakker doet de koekjes in de oven terwijl de jonge bakkers spelen. Hierna krijgen zij de heerlijke koekjes mee naar huis.

Organiseer een workshop koekjes bakken

De workshop koekjes bakken is uitermate geschikt om de verjaardag van jouw kind te vieren. Het is te reserveren als kinderfeestje in Den Hout én als kinderfeest in Zundert. Samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes gaan ze actief én creatief aan de slag om de lekkerste koekjes te maken. Terwijl de koekjes in de oven zitten, kunnen de kinderen hun enthousiasme kwijt in onze binnenspeeltuin of in de Koeckerstuyn. Zij vinden hier namelijk een grote speeltuin met glijbaan, schommels, trampolines en klimrekken. Zodra de koekjes klaar zijn, gaan ze aan tafel en genieten de kinderen van een heerlijke pannenkoek. Na afloop van de workshop koekjes bakken, krijgen de kinderen een zak met de zelfgemaakte koekjes mee naar huis.

Reserveer een bakkersfeestje

Wil je graag een workshop koekjes bakken organiseren? Laat de bakkers los in Zundert of laat het bakkersfeestje in Den Hout plaatsvinden. Het is ook mogelijk om een andere leuke kinderactiviteit online te reserveren of neem contact met ons op. Je bereikt onze vestiging in Zundert door te bellen naar 085 4863747 of stuur een e-mail naar zundert@koeckers.nl. Bezoek je liever onze vestiging in Den Hout? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl.