Koeckers Outdoor Lasergame

Koeckers Outdoor Lasergame is een spannend evenement voor jong en oud. Het kan al vanaf 8 personen gespeeld worden.

Sluip, ren of wandel cool over een uitdagend terrein van 1700m² tussen auto’s, huisjes en olievaten of bespiedt je tegenstander vanuit een grote lijnbus. Met de allernieuwste high-tech laserwapens probeer je elkaar te raken op het wapen of op de helm. Bij terugkomst van het Battlefield geeft een medewerker van Koeckers de uitslag van de battle. Wie heeft er gewonnen?

Een fantastische beleving voor vriendengroepen, kinderfeestjes, familiegelegenheden, vrijgezellenfeest, een sportteam-uitje, bedrijfsteambuilding of buurtschappentoernooi.

Wil je meer informatie of reserveren voor een groep, neem dan contact op met Koeckers Zundert 085 4863747 of zundert@koeckers.nl

Arrangement keuze:


Basis Avonturier Toverpot Regenboog
3 Spellen van ongeveer 10 minuten
Huur legeroverall en high-tech helm
Huur Lasergun
Legerschmink (indien gewenst)
Kop soep*
Pannenkoek naar keuze
Ijscoupe naar keuze**
Prijs per persoon € 9,95 € 26,00 € 27,00 € 32,50

* Keuze uit tomaten of uiensoep
** Keuze uit een ijscoupe met sausje (karamel,- of chocoladesaus)

Overige consumpties zijn op basis van nacalculatie.

Kinderen:

Puk en Phoenix
Pannenkoek met boter, poedersuiker en smarties
Kinderijsje
Onbeperkt ranja
Prijs € 11,95

Kinderen krijgen 6 dukaten om een cadeau in Puk's schatkamer uit te zoeken. Nemen de kinderen deel aan het lasergame? Dan komt er € 9,95 per kind bij.

Optioneel BBQ-Arrangement:

Wil je iets anders dan pannenkoeken in jouw arrangement dan kan je ook gebruik maken van ons bbq-arrangement. Op een speciale barbecue, Ofyr genaamd, kan je zelf het vlees bakken. Wil je het toch liever door een medewerker van Koeckers laten doen kost dat € 95,00 per barbecue.

 • Prijs: € 27,50 per persoon
 • Minimaal 20 personen
 • Maximaal 40 personen
 • Consumpties op nacalculatie
 • Jij bepaalt het aantal consumpties door de aanschaf van drankmunten per persoon à € 3,25 per stuk
 • Een speciaal all-in drank arrangement is mogelijk voor € 25,00 extra per persoon voor 4 uur

Veel gestelde vragen. (FAQ)

 • Is Koeckers Outdoor Lasergame gevaarlijk?

  Nee, het is volkomen ongevaarlijk. Onze lasergames werken met infrarood licht, dat is te vergelijken met het signaal van de afstandsbediening van de tv en is voor iedereen dus 100% ongevaarlijk.

 • Hoe kan ik zien dat ik geraakt ben?

  Onze laserguns en helmen zijn voorzien van de nieuwste elektronica. Je hoort en ziet wanneer je iemand raakt of wanneer jezelf bent geraakt.

 • Is er een kleding voorschrift?

  Ja, doe jezelf een plezier en trek stevige schoenen en oude kleren aan. Dan kun je het beste deelnemen aan dit evenement. Van ons krijg je een comfortabele helm en indien gewenst een overall.

 • Vanaf welke leeftijd is Koeckers Outdoor Lasergame mogelijk?

  We houden een leeftijdsgrens aan vanaf 8 jaar.

 • Hoe lang duren de spellen?

  Afhankelijk van de gereserveerde tijd speelt men diverse soorten spellen. Elk spel duurt ongeveer 10 minuten. Na ieder spel verzamelen we iedereen en bespreken we het nieuwe spel

 • Moet je vooraf reserveren?

  Ja, het is alleen mogelijk om te spelen indien er vooraf is gereserveerd omdat wij ook de tijd moeten krijgen om alles voor te bereiden. Reserveren kan telefonisch, online of via mail.

 • Wordt er ook bij slecht en koud weer gespeeld?

  Bij lichte regen en/of sneeuw kan er gewoon doorgespeeld worden. Als je aan het spelen bent, merk je daar weinig van. Doordat de laserguns rubberen handvaten hebben, zijn ze ook bij koud weer goed vast te houden. Wanneer de weersomstandigheden bij aankomst te slecht is, kijken we samen naar een ander tijdstip. Dit kan op dezelfde dag zijn of er wordt een nieuwe datum gekozen.

 • Is het mogelijk om het hele jaar door te spelen?

  Ja, dat is mogelijk. De winterperiode kan zelfs extra spannend zijn door de vroege donkere dagen.

 • Is het toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen?

  Nee, dat is niet toegestaan. We hebben tal van mogelijkheden om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje. Van heel eenvoudig tot heel uitgebreid en voor elk budget. Alles is bespreekbaar.