Laat je betoveren

Geniet van al het moois bij Koeckers

Lasergame Arrangementen - Zundert

Lasergame Arrangementen

Koeckers Outdoor Lasergame is een spannend en leuk evenement voor jong en oud en geeft een fantastische beleving.

Lees meer

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Iemand verrassen? Koop de Koeckers cadeaubon.

Lees meer

Op zoek naar een baan?

Werken bij de Koeckers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's. Ben je op zoek naar een leuke uitdagende baan in de bediening of in de keuken? Of heb je al meer ervaring en is Floormanager op je lijf geschreven?

Lees meer

Welkom bij hét restaurant van Zundert en omgeving

Kom langs bij ons kindvriendelijk restaurant en geniet van de lekkerste pannenkoeken van Zundert en omgeving. Pannenkoekenhuis Koeckers ligt aan de Bredaseweg tussen Rijsbergen en Zundert. Je eet hier de lekkerste pannenkoeken en geniet van een unieke beleving, wij staan namelijk garant voor kwaliteit, service, gastvrijheid, gezelligheid, het ervaren van een unieke beleving en, niet te vergeten, een speelparadijs voor kinderen. Kom dus gerust eens langs bij ons kindvriendelijk restaurant en geniet van de lekkerste pannenkoeken in Zundert en omgeving.

Een sfeervol en kindvriendelijk restaurant met de lekkerste pannenkoeken in Zundert en omgeving

Ons pannenkoekenhuis is ingedeeld in verschillende ruimtes met ieder een eigen thema, zelfs het toilet is hierdoor een bezoekje waard. Kom je met kinderen naar ons kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid om te genieten van de lekkerste pannenkoeken in Zundert en omgeving? Zij spelen dan in een speciale binnenspeelruimte die te bereiken is via een gang vanuit het restaurant. Bezoek je ons restaurant op een zonnige dag? Dan neem je gerust plaats op ons mooie terras met daaraan grenzend een fantastische speeltuin met onder andere een trampoline, glijbaan, klimrek, schommels, een waterspeelpomp en nog veel meer. Kom dus gerust langs bij ons kindvriendelijk restaurant met de lekkerste pannenkoeken van Zundert en omgeving en geniet van een geslaagd dagje uit met het hele gezin.

Kom langs bij ons restaurant

Wil je graag met het hele gezin genieten van de lekkerste pannenkoeken bij ons kindvriendelijk restaurant in Zundert en omgeving? Reserveer dan eenvoudig en snel online een plek en kom langs om uit eten te gaan of voor een heerlijke lunch. Je kunt ook bellen naar 085 4863747 of een e-mail sturen naar zundert@koeckers.nl om te reserveren. Wij verwelkomen jullie gezin graag om er een geslaagd uitje van te maken.