• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Uitjes met je familie in Brabant

Wil je met jouw familie genieten tijdens de leukste uitjes in Brabant? Wij verwelkomen jullie graag in onze restaurants in Zundert of Den Hout, tijdens de volgende familie-uitjes in Brabant. Je geniet van de lekkerste pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Koeckers en je combineert dit optimaal met de leukste activiteiten voor de kinderen tijdens de uitjes met familie in Brabant. Lees verder en ontdek van welke activiteiten jouw kinderen genieten tijdens de familie-uitjes in Brabant.

Geniet met jouw familie van onvergetelijke uitjes in Brabant

Terwijl je geniet van de rust op ons prachtige terras vermaken de kinderen zich optimaal in de verschillende speelruimtes die wij aanbieden. Ze glijden hier van glijbanen, schommelen, springen en spelen in de speelgrot of klimmen in onze funhouse. Zij kunnen hierdoor echt al hun energie kwijt tijdens familie-uitjes in Brabant. De uitjes met familie waren nog nooit zo’n succes als bij onze restaurants in de prachtige natuur van Brabant.

Organiseer jouw feestjes bij ons

Je organiseert bij ons in Brabant niet enkel familie-uitjes, maar je kunt ook andere feesten bij ons vieren. Wij bieden bijvoorbeeld verschillende themafeesten aan die ideaal zijn voor een kinderfeestje in Den Hout of een kinderfeestje in Zundert. Ons gezellige Brabantse gezinsrestaurant is hierdoor ook de ideale plek voor een gezinsuitje.

Reserveer jouw datum

Wil je graag kinderfeestjes of uitjes met familie organiseren bij onze restaurants in Brabant? Reserveer online of neem contact met ons op. Je bereikt ons restaurant in Zundert door te bellen naar 085 4863747, door een e-mail te sturen naar zundert@koeckers.nl of door te reserveren via dit formulier voor vestiging Zundert. Reserveer in Den Hout door te bellen naar 0162 455 036 of een e-mail te sturen naar denhout@koeckers.nl.