• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Uitjes met uw familie in Brabant

Wilt u met uw familie genieten tijdens de leukste uitjes in Brabant? Wij verwelkomen u graag in onze restaurants in Zundert of Den Hout, tijdens uw volgende familie-uitjes in Brabant. U geniet van de lekkerste pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Koeckers en u combineert dit optimaal met de leukste activiteiten voor de kinderen tijdens de uitjes met familie in Brabant. Lees verder en ontdek van welke activiteiten uw kinderen genieten tijdens de familie-uitjes in Brabant.

Geniet met uw familie van onvergetelijke uitjes in Brabant

Terwijl u geniet van de rust op ons prachtige terras vermaken de kinderen zich optimaal in de verschillende speelruimtes die wij aanbieden. Ze glijden hier van glijbanen, schommelen, springen en spelen in de speelgrot of klimmen in onze funhouse. Zij kunnen hierdoor echt al hun energie kwijt tijdens familie-uitjes in Brabant. De uitjes met familie waren nog nooit zo’n succes als bij onze restaurants in de prachtige natuur van Brabant.

Organiseer uw feestjes bij ons

U organiseert bij ons in Brabant niet enkel familie-uitjes, maar u kunt ook andere feesten bij ons vieren. Wij bieden bijvoorbeeld verschillende themafeesten aan die ideaal zijn voor een kinderfeestje. Ons gezellige Brabantse gezinsrestaurant is hierdoor ook de ideale plek voor een uitje met kinderen. Wilt u graag kinderfeestjes of uitjes met familie organiseren bij onze restaurants in Brabant? Reserveer online of neem contact met ons op. U bereikt ons restaurant in Zundert door te bellen naar 085 4863747 of door een e-mail te sturen naar zundert@koeckers.nl. Komt u liever naar onze vestiging in Den Hout? Bel dan naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl.