• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Familie-uitjes in Brabant

Bent u eindeloos aan het zoeken naar familie-uitjes in Brabant of activiteiten tijdens een familieweekend in Breda? Zoek niet langer verder. Kom met de hele familie genieten van heerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout. Den Hout is ideaal voor familie-uitjes in Brabant en omringt door prachtige natuur op 20 minuten afstand van Breda. De omgeving is perfect voor een dagje fietsen of steppen met de hele familie waarna u op het terras eindigt met een heerlijke zoete of hartige pannenkoek.

Voor onvergetelijke familie-uitjes in Brabant zit u bij ons helemaal goed

Na het eten van de pannenkoeken of andere lekkere gerechten kunnen de kinderen zich vermaken in één van de speelruimtes waar ze van glijbanen kunnen glijden, schommelen, springen en spelen in de speelgrot, klimmen in onze kleine klim funhouse of gewoon relaxt een filmpje kunnen kijken in de bioscoop. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders en andere familieleden tijdens dit familieweekend in omgeving Breda op het terras of in het restaurant genieten van een drankje met bijvoorbeeld een lekkere borrelplank en daarna natuurlijk een heerlijke pannenkoek.

Nog geen idee voor een kinderfeestje? Kom naar Pannenkoekenhuis Koeckers

Naast familie-uitjes of een familieweekend, is Pannenkoekenhuis Koeckers nabij Breda in Brabant, de ideale plek om een kinderfeestje te vieren. Kies bijvoorbeeld voor een themafeestje of een bakkersfeestje. Is uw kind echt een buitenkind? Dan is er keuze uit een stepfeestje of een golffeestje. Houdt uw kind van puzzelen dan is het schatzoekersfeestje een uniek kinderfeestje. Voor ieder kind het perfecte kinderfeestje. Van maandag tot en met zaterdag kunnen kinderen hun kinderfeestje bij Koeckers vieren. Uiteraard worden er pannenkoeken gegeten, ook mogen de kinderen onbeperkt ranja drinken en is er een verrassing voor de jarige. Het leuke bij ons pannenkoekenhuis is dat u zelf kunt kiezen hoe uitgebreid u het kinderfeestje maakt. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de overige mogelijkheden, u kunt ons bereiken op 0162-455036. Wilt u een tafel reserveren voor uw familie-uitjes of familieweekend bij ons nabij Breda, Brabant? Dit kan heel gemakkelijk online.