• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Hét gezellige Brabantse gezinsrestaurant

Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout is het gezellige Brabantse gezinsrestaurant voor jong en oud. Binnen 20 minuten rijden vanuit Breda bent u al in dit prachtige natuurgebied. Na het eten van een heerlijke zoete of hartige pannenkoek in dit gezellige Brabantse gezinsrestaurant kunnen de kinderen zich uitleven in de speelgrot of buiten op de trampolines. Voor kinderen is het echt een speelparadijs. Een dagje uit om niet snel te vergeten bij dit avontuurlijke en gezellige Brabantse gezinsrestaurant.

Zoveel meer dan het gezellige Brabantse gezinsrestaurant

Bij ons kunt u terecht voor allerlei buitenactiviteiten, zoals golfen, steppen, fietsen of wandelen. De golfbaan bestaat uit 18 holes met spannende uitdagingen voor jong en oud. Wilt u echt de omgeving ontdekken, dan is onze steptocht een leuk uitje. Ga in u eentje of met z’n tweeën op een step en volg de route die de wegwijst over de Koeckersheide. Om veilig langs ‘het meer van de Zeedraak’ te komen moet u een aantal vragen beantwoorden die een van onze medewerkers controleert. Houdt u niet zo van steppen? Dan kan de tocht ook met de fiets bereden worden. Bij dit Brabantse gezinsrestaurant verhuren zowel mannen- als vrouwen- en kinderfietsen.

Verantwoord en biologisch eten bij Pannenkoekenhuis Koeckers

Wij vinden het belangrijk om zo verantwoord mogelijk met producten om te gaan. Wij kiezen onze producten met zorg en maken gebruik van de streekproducten. Hier zijn we trots op! Wilt u een tafel reserveren in het gezellige Brabantse gezinsrestaurant vlak bij de Efteling? Dit kan heel gemakkelijk online of bel naar 0162-455036.