• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Hét gezellige Brabantse gezinsrestaurant

Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout of in Zundert is het gezellige Brabantse gezinsrestaurant voor jong en oud. Beide liggen op ongeveer 20 minuten rijden vanuit Breda, waar je onze restaurants vindt in een prachtig natuurgebied. Na het eten van een heerlijke zoete of hartige pannenkoek in dit gezellige Brabantse gezinsrestaurant kunnen de kinderen zich uitleven in de binnenspeeltuin of buiten op de trampolines. Voor kinderen is het echt een speelparadijs. Een dagje uit om niet snel te vergeten bij dit avontuurlijke en gezellige Brabantse gezinsrestaurant.

Zo veel meer dan het gezellige Brabantse gezinsrestaurant

Bij onze pannenkoekenrestaurants hebben we een fantastische buitenspeeltuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Is het weer een keer iets minder en wil je de gezellige sfeer van ons Brabantse gezinsrestaurant niet missen? Dan leven de kinderen zich uit in onze binnenspeeltuinen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Pannenkoekenhuis Koeckers de leukste kinderfeestjes te vieren. De kinderen eten samen lekkere pannenkoeken en hebben een onvergetelijk avontuur! Laat ze bijvoorbeeld lasergamen bij het restaurant in Zundert.

Verantwoord en biologisch eten bij Pannenkoekenhuis Koeckers

Wij vinden het belangrijk om zo verantwoord mogelijk met producten om te gaan. Wij kiezen onze producten met zorg en maken gebruik van de streekproducten. Hier zijn we trots op! Wil je een tafel reserveren in Den Hout of juist aanschuiven in Zundert bij Pannenkoekenhuis Koeckers, hét gezellige Brabantse gezinsrestaurant? Dit kan heel gemakkelijk online of bel naar 0162-455036 voor de vestiging in Den Hout of naar 085 4863747 voor de vestiging in Zundert.