• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Uitjes in omgeving Breda

Bent u op zoek naar uitjes in de omgeving van Breda? Heeft u een dagje Breda gepland? Kom pannenkoeken eten bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout. Pannenkoekenhuis Koeckers ligt midden in de natuur op nog geen 20 minuten afstand van Breda en heeft een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden.

Diverse uitjes voor een dagje in omgeving Breda

Uiteraard kunt u een overheerlijke pannenkoek in ons restaurant in Brabant komen eten tijdens het uitje met de kinderen. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit uit te breiden met een leuke activiteit voor het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan een step- of fietstocht of speel Koeckersgolf. Bij Koeckers kunt u ook goed terecht voor kinderuitjes nabij Breda. Omdat we bij ons restaurant in Brabant een grote binnen- en buitenspeeltuin hebben, is het voor kinderen een uitje om niet snel te vergeten. Terwijl de ouders tijdens het uitje op het terras of in het restaurant in Brabant nagenieten van de heerlijke pannenkoeken, kunnen de kinderen met het grootste plezier van de grote glijbaan af glijden, schommelen, klimmen in het klim funhouse en zelfs een filmpje in de bioscoop kijken. Het is hoe dan ook een leuk uitje met kinderen in Brabant.

Bij Pannenkoekenhuis Koeckers beleeft u de leukste kinderuitjes in omgeving Breda

Is uw kind bijna jarig en denkt u aan een uitje met kinderen in Brabant? Ook dan is Pannenkoekenhuis Koeckers de perfecte plek om dit te vieren. Houdt uw kind van bakken? Dan is het bakkersfeestje echt iets voor hem of haar. De kinderen maken hun eigen koekjes met behulp van figuurtjes. Terwijl de koekjes in de oven zitten, kunnen de kinderen lekker spelen. Ook voor de actieve kinderen hebben we leuke feestjes. Denk bijvoorbeeld aan het Koeckers golffeestje en het stepfeestje. Voor de speurneuzen hebben we een schatzoekersfeestje. Een geheimzinnige schatkaart wijst de kinderen naar de verborgen schat. Erg populair zijn de themafeestjes. Hierbij kan gekozen worden uit een kasteelfeestje, zee-feestje, toverfeestje, bosfeestje en een drakenfeestje. Voor elk feest kunt u kiezen uit drie arrangementen voor de leukste uitjes in omgeving Breda:

  • Feest: dit is het basispakket wat onder andere bestaat uit een verrassing voor de jarige en genodigden, onbeperkt ranja en pannenkoeken met stroop of suiker.
  • Groot feest: hier hebben de kinderen de keuze om Smarties op de pannenkoeken te strooien.
  • Superfeest: bij een superfeest krijgen de kinderen bij ontvangst een feestcake en bij vertrek een snoepzak mee naar huis

Wij vertellen u graag meer

Ontvangt u graag meer informatie over de kinderuitjes in omgeving Breda, vlak bij de Efteling, tijdens uw dagje weg? U kunt ons bereiken op 0162-455036. Voor reserveringen verwijzen wij u graag naar de reserveerknop op de website. Wij kunnen niet wachten om een onvergetelijk uitje voor uw kinderen te organiseren bij ons in Brabant.