• Ruime parkeermogelijkheid
  • Ruim restaurant en terras
  • Grote en diverse speelweide

Uitjes in omgeving Breda

Je geniet van de leukste uitjes bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout, in de omgeving van Breda. Het is zeer aan te raden om ons restaurant te bezoeken tijdens een dagje Breda, in Brabant, of wanneer je een uitje wilt organiseren met kinderen. Je geniet bij ons nabij Breda namelijk van de leukste kinderuitjes.

Diverse leuke uitjes voor een dagje in omgeving Breda

Je geniet tijdens een uitje met kinderen van een overheerlijke pannenkoek in ons restaurant in Brabant. Het is echter niet enkel mogelijk om heerlijk te eten in Den Hout, de kinderen genieten namelijk ook van diverse kinderuitjes tijdens een dagje bij ons in de buurt van Breda. Enkele voorbeelden van de uitjes in omgeving Breda zijn een ontzettend leuke fietstocht samen met (groot)ouders of lekker steppen tijdens een kinderfeestje. Ook heb je in Den Hout de mogelijkheid om te midgetgolfen. De kinderuitjes zorgen al met al dus voor een onvergetelijk uitje met kinderen tijdens een dagje weg in de buurt van Breda, in Brabant.

De leukste kinderuitjes tijdens een uitje met kinderen in de buurt van Breda, Brabant

Ons restaurant is de ideale locatie in Brabant voor een uitje met kinderen of om de verjaardag van jouw kind te vieren. Wij bieden namelijk diverse leuke kinderuitjes aan die de kinderen erg zullen waarderen tijdens een dagje weg in Breda. Houden jouw kinderen van bakken? Organiseer dan een bakkersfeestje waarbij de kinderen hun eigen koekjes maken en versieren. Is jouw kind een echte speurneus? Kies dan voor een schatzoekersfeestje waarbij de kinderen op zoek gaan naar een verborgen schat. Daarnaast zijn onze themafeestjes erg populair bij kinderen, daarom zijn onze kinderfeestjes in Den Hout zo populair! Je kiest hierbij bijvoorbeeld voor een unicornfeestje, een dinofeestje of een superherofeestje. Je hebt bij ieder feest de keuze uit drie arrangementen voor de leukste uitjes in omgeving Breda:

  • Feest: dit is het basispakket wat onder andere bestaat uit een verrassing voor de jarige en genodigden, onbeperkt ranja en pannenkoeken met stroop of suiker.
  • Groot feest: hier hebben de kinderen de keuze om Smarties op de pannenkoeken te strooien.
  • Superfeest: bij een superfeest krijgen de kinderen bij ontvangst een feestcake en bij vertrek een snoepzak mee naar huis.

Organiseer een geslaagd dagje nabij Breda

Wil je graag meer informatie ontvangen over de kinderuitjes of de andere uitjes in omgeving Breda of onze menukaart ontdekken? Wij vertellen je graag meer over een mogelijk uitje met kinderen in Brabant, niet ver van de Efteling. Je bereikt onze vestiging in Den Hout door te bellen naar 0162 455 036 of stuur een e-mail naar denhout@koeckers.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om online te reserveren.